Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЧЕТОВОДНА КАНТОРА-ГАЛИНА СТАНИШЕВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
112624478
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
СЧЕТОВОДНА КАНТОРА-ГАЛИНА СТАНИШЕВА
Транслитерация
SCHETOVODNA KANTORA-GALINA STANISHEVA
Оборот
4,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
3 служители към 2019 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пещера, Петър Грънчаров, 6 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Счетоводни услуги, проектантска и строителна дейност, вътрешен и външен дизайн, бизнес-консултация; търговия и производство на сладкарски изделия; производство на мляко и млечни продукти; покупк... Счетоводни услуги, проектантска и строителна дейност, вътрешен и външен дизайн, бизнес-консултация; търговия и производство на сладкарски изделия; производство на мляко и млечни продукти; покупка на стоки или вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; оказион; търговия и производство на всякакви незабранени от закона промишлени, хранителни и селскостопански стоки; вътрешно и външнотърговска дейност-внос и износ; екскурзоводство, туризъм и комплексни туристически услуги; хотелиерство и ресторантьорство, кафетерии, откриване и експлоатация на верига от магазини; транспортна и превозна дейност; превоз на пътници и товари; комисионна, спедиционна, складова, лизингова, рекламна, издателска дейности; дейност на търговско представителство и посредничество; автотенекеджийски услуги; дърводобив и търговия с дърво, дървен материал и производи от дърво; таксиметрова дейност; производство на кожи, кожени изделия, обувки и аксесоари и търговия с тях; видео и звукозаписи; спортно-занимателни, атракционни, компютърни и електронни игри, без хазартни; производство, изкупуване и пласмент на селскостопанска, животинска, рибна продукция, цветя, гъби, билки, диворастящи плодове и други и търговия с тях, както и всякакви други дейности и услуги незабранени от закона, съгласно чл.1 от ТЗ в страната и чужбина. прочети още скрии
Физически лица търговци
Галина Тодорова Станишева (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 4,000 -73.33% - -
2020 15,000 -28.57% - -
2019 21,000 0 -

Служители

Година
Служители
2019 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЧЕТОВОДНА КАНТОРА-ГАЛИНА СТАНИШЕВА ЕТ на латиница "SCHETOVODNA KANTORA-GALINA STANISHEVA" с ЕИК/ПИК 112624478 е основана на 8 Юни 2010 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Пещера.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 4,000 лв. което е с 73% по-малко от предходната 2020 година (15,000 лв.), а средният годишен ръст е -51%.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма