Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОБЛАСТЕН СЪЮЗ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ КООПЕРАЦИИ НА РАЗГРАДСКА ОБЛАСТ Кооперация

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
116551700
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
ОБЛАСТЕН СЪЮЗ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ КООПЕРАЦИИ НА РАЗГРАДСКА ОБЛАСТ
Правна форма
Кооперация (Кооперация)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул. ГРЪНЧАРСКА, 22 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
01 - ЗЕМЕДЕЛИЕ
Предмет на дейност
Извършване на механизирани и други производствени услуги, производство, изкупуване и преработка на земеделски продукти, снабдяване с техника и други средства за производство, търговия на едро ... Извършване на механизирани и други производствени услуги, производство, изкупуване и преработка на земеделски продукти, снабдяване с техника и други средства за производство, търговия на едро и дребно, внос, износ, организаторска дейност, посредничество и представителство пред държавните органи и институции, информационна и консултантска дейност, счетоводни услуги, агробизнес и всяка друга незабранена със закон дейност от общ интерес за неговите членове и за всички звена от системата на НСЗКБ гр. София. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОБЛАСТЕН СЪЮЗ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ КООПЕРАЦИИ НА РАЗГРАДСКА ОБЛАСТ Кооперация с ЕИК/ПИК 116551700 е основана на 19 Април 2010 година с правна форма "Кооперация" или на кратко "Кооперация". Компанията първоначално е регистрирана с името "КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ ОБЛАСТЕН СЪЮЗ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ КООПЕРАЦИИ НА РАЗГРАДСКА ОБЛАСТ", но на 11 Юни 2012 година то бива сменено на сегашното "ОБЛАСТЕН СЪЮЗ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ КООПЕРАЦИИ НА РАЗГРАДСКА ОБЛАСТ". Седалището на компанията се намира в гр. Разград.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2012-06-11
Промяна наименование
Името се сменя от КООПЕРАТИВЕН СЪЮЗ ОБЛАСТЕН СЪЮЗ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ КООПЕРАЦИИ НА РАЗГРАДСКА ОБЛАСТ на ОБЛАСТЕН СЪЮЗ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ КООПЕРАЦИИ НА РАЗГРАДСКА ОБЛАСТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул. ГРЪНЧАРСКА, 22
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Разград, ул. ГРЪНЧАРСКА, 22
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА МЕХАНИЗИРАНИ И ДРУГИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ УСЛУГИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ И ПРЕРАБОТКА НА ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОДУКТИ, СНАБДЯВАНЕ С ТЕХНИКА И ДРУГИ СРЕДСТВА ЗА ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, ИНФОРМАЦИОННА И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, АГРОБИЗНЕС И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ ОТ ОБЩ ИНТЕРЕС НА НЕГОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ И ЗА ВСИЧКИ ЗВЕНА ОТ СИСТЕМАТА НА НСЗКБ.
+ Извършване на механизирани и други производствени услуги, производство, изкупуване и преработка на земеделски продукти, снабдяване с техника и други средства за производство, търговия на едро и дребно, внос, износ, организаторска дейност, посредничество и представителство пред държавните органи и институции, информационна и консултантска дейност, счетоводни услуги, агробизнес и всяка друга незабранена със закон дейност от общ интерес за неговите членове и за всички звена от системата на НСЗКБ гр. София.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма