Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЧАТАЛБАШЕВИ ООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
120553116
Регистрация по ЗДДС
Да - BG120553116
Дата на регистрация
March 19, 2009 10:28
Наименование
ЧАТАЛБАШЕВИ
Транслитерация
CHATALBASHEVI
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, "Пролет", 6 Виж на картата
Предмет на дейност
Вътрешна и външна търговия, сделки за внос и търговия с леки, товарни и пътнически автомобили, авточасти и принадлежности за тях, автосервизни услуги и пътна помощ, търговско представителств... Вътрешна и външна търговия, сделки за внос и търговия с леки, товарни и пътнически автомобили, авточасти и принадлежности за тях, автосервизни услуги и пътна помощ, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти, заведения за обществено хранене и развлечениe и услуги, съпътстващи тези дейности: вътрешен и международен туризъм, транспортни и таксиметрови превози, международен транспорт - превоз на пътници и товари, складова и спедиторска дейност , проектиране, строеж, покупка и ремонт на жилищни, административни и производствени сгради и съоръжения и отдаването им под наем, дърводобив, износ, обработка и търговия с дървени материал и лесокултурни мероприятия, други дейности и услуги незабранени със закон. Дружеството ще извършва дейността си в страната и чужбина, включително в свободните безмитни зони. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДАНЧО СТЕФАНОВ ЧАТАЛБАШЕВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Стоян Стефанов Чаталбашев 2050 лв - 41.00% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: Данчо Стефанов Чаталбашев 2050 лв - 41.00% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: КРЪСТИНА СТОЯНОВА ЧАТАЛБАШЕВА 900 лв - 18.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЧАТАЛБАШЕВИ ООД на латиница "CHATALBASHEVI" с ЕИК/ПИК 120553116 е основана на 19 Март 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Смолян, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - October 11, 2016 15:41
Годишен финансов отчет - October 11, 2016 15:41
Годишен финансов отчет - October 11, 2016 15:41
Годишен финансов отчет - March 17, 2016 14:36
Годишен финансов отчет - November 6, 2014 06:58
Годишен финансов отчет - March 7, 2014 09:53
Годишен финансов отчет - November 1, 2011 14:10
Годишен финансов отчет - June 26, 2009 16:01
Годишен финансов отчет - June 26, 2009 16:01

Хронология

2009-03-19
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул. ИВАН КАРАСТОЙКОВ 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул. ИВАН КАРАСТОЙКОВ, 25
Промяна предмет на дейност
- вътрешна и външна търговия, сделки за внос и търговия с леки, товарни и пътнически автомобили, авточасти и принадлежности за тях, автосервизни услуги и пътна помощ, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти, заведения за обществено хранене и развлечения и услуги, съпътстващи тези дейности: международен транспорт-превоз на пътници и товари, складова и спедиторска дейност,проектиране, строеж, покупра и ремонт на жилищни, административни и производствени сгради и съоръжения и отдаването им под наем, дърводобив, извос,обработка и търговия с дървени материал и лесокултурни мероприятия, други дейности и услуги незабранени със закона. Дружеството ще извършва дейността си в страната и чужбина включително в свободните безмитни зони.
+ Вътрешна и външна търговия, сделки за внос и търговия с леки, товарни и пътнически автомобили, авточасти и принадлежности за тях, автосервизни услуги и пътна помощ, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, разкриване и експлоатация на търговски, хотелски и туристически обекти, заведения за обществено хранене и развлечениe и услуги, съпътстващи тези дейности: вътрешен и международен туризъм, транспортни и таксиметрови превози, международен транспорт - превоз на пътници и товари, складова и спедиторска дейност ,проектиране, строеж, покупка и ремонт на жилищни, административни и производствени сгради и съоръжения и отдаването им под наем, дърводобив, износ, обработка и търговия с дървени материал и лесокултурни мероприятия, други дейности и услуги незабранени със закон. Дружеството ще извършва дейността си в страната и чужбина, включително в свободните безмитни зони.

2013-07-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, ул. ИВАН КАРАСТОЙКОВ, 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Смолян, "Пролет", 6

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма