Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХЮМАН ПАУЪР АГРИКАЛЧЪР ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
121899644
Регистрация по ЗДДС
Да - BG121899644 от 2013-10-25 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
ХЮМАН ПАУЪР АГРИКАЛЧЪР
Транслитерация
HUMAN POWER AGRICULTURE Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. "Индустриална", 11 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
всички дейности, свързани с производството, преработката и реализацията на зърнени, маслодайни и технически култури - пшеница, овес, ечемик, царевица, грах, боб, слънчоглед, рапица... всички дейности, свързани с производството, преработката и реализацията на зърнени, маслодайни и технически култури - пшеница, овес, ечемик, царевица, грах, боб, слънчоглед, рапица, памук, маслодайна роза, тютюн. Всички дейности, свързани с производството, преработката и реализацията на продукти от трайни насаждения - малини, ягоди, ябълки, круши, сливи, праскови, кайсии, череши, вишни, портокали, маслини, грозде. Лозарство и винарство. Производство, преработка и реализация на зеленчуци. Производство и реализация на растителни масла и вторични продукти оттях. Лаборатории и лабораторни изследвания и измервания на биологично чисти земеделски продукти от животински и растителен произход и на почви. Проектиране, изграждане и поддържане на ландшафтни обекти, производство и търговия с декоративна растителност, озеленяване, цветя, храсти, дървета. Всички дейности, свързани с отглеждането на рогат добитък - крави, биволи, овце, кози - за месо, мляко, кожи и разплод; на птици - кокошки, пилета, патици, гъски, щрауси и други - за угояване, за яйца и за разплод. Свиневъдство. Производство, преработка и търговия с животински продукти - месо, мляко, яйца, кожи. Бубарство и копринопроизводство. Пчеларство и производство на мед и пчелни продукти. Консултации по хранене и отглеждане на животни и растителни култури. Внос, износ и търговия със земеделски продукти и услуги - плодове, зеленчуци, растения, семена, мляко и млечни продукти, кожи и продукти от кожи, яйца и др. Внос, износ и търговия с вино и спиртни напитки. Покупка и продажба, арендуване и отдаване под наем на земеделски земи, терени, ниви, пасища, ливади, гори, селскостопански постройки, сгради, административни, складови и търговски площи. Производство, преработка и търговия с биологично чисти продукти. Всички други дейности, свързани с растениевъдството и животновъдството и незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Васил Панайотов Василев (свързан с 9 фирми)
Съдружник: Слави Василев Василев 50.00 лв - 1.00% дял (свързан с 7 фирми)
Съдружник: Васил Панайотов Василев 4,950.00 лв - 99.00% дял (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХЮМАН ПАУЪР АГРИКАЛЧЪР ООД на латиница "HUMAN POWER AGRICULTURE Ltd." с ЕИК/ПИК 121899644 е основана на 6 Август 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НАЦИОНАЛНИ АРХИВИ", но на 1 Септември 2010 година то бива сменено на сегашното "ХЮМАН ПАУЪР АГРИКАЛЧЪР". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2010-09-01
Промяна наименование
Името се сменя от НАЦИОНАЛНИ АРХИВИ на ХЮМАН ПАУЪР АГРИКАЛЧЪР
Промяна предмет на дейност
- Архивиране, обработка и съхранение на информация, разработка и продажба на програмни продукти и системи за съхранение на информация, търговия с всякакви видове стоки и услуги, посредничество и агентство на български и чуждестранни лица в страната и чужбина, както и извършване на всякаква друга разрешена от закона търговска дейност.
+ всички дейности, свързани с производството, преработката и реализацията на зърнени, маслодайни и технически култури - пшеница, овес, ечемик, царевица, грах, боб, слънчоглед, рапица, памук, маслодайна роза, тютюн. Всички дейности, свързани с производството, преработката и реализацията на продукти от трайни насаждения - малини, ягоди, ябълки, круши, сливи, праскови, кайсии, череши, вишни, портокали, маслини, грозде. Лозарство и винарство. Производство, преработка и реализация на зеленчуци. Производство и реализация на растителни масла и вторични продукти оттях. Лаборатории и лабораторни изследвания и измервания на биологично чисти земеделски продукти от животински и растителен произход и на почви. Проектиране, изграждане и поддържане на ландшафтни обекти, производство и търговия с декоративна растителност, озеленяване, цветя, храсти, дървета. Всички дейности, свързани с отглеждането на рогат добитък - крави, биволи, овце, кози - за месо, мляко, кожи и разплод; на птици - кокошки, пилета, патици, гъски, щрауси и други - за угояване, за яйца и за разплод. Свиневъдство. Производство, преработка и търговия с животински продукти - месо, мляко, яйца, кожи. Бубарство и копринопроизводство. Пчеларство и производство на мед и пчелни продукти. Консултации по хранене и отглеждане на животни и растителни култури. Внос, износ и търговия със земеделски продукти и услуги - плодове, зеленчуци, растения, семена, мляко и млечни продукти, кожи и продукти от кожи, яйца и др. Внос, износ и търговия с вино и спиртни напитки. Покупка и продажба, арендуване и отдаване под наем на земеделски земи, терени, ниви, пасища, ливади, гори, селскостопански постройки, сгради, административни, складови и търговски площи. Производство, преработка и търговия с биологично чисти продукти. Всички други дейности, свързани с растениевъдството и животновъдството и незабранени от закона.

2013-10-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG121899644 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма