Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ОБРЕДНИ ДЕЙНОСТИ - ЧИРПАН ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
123550602
Регистрация по ЗДДС
Да - BG123550602
Дата на регистрация
September 2, 2008 14:47
Наименование
ОБРЕДНИ ДЕЙНОСТИ - ЧИРПАН
Транслитерация
OBREDNI DEYNOSTI - CHIRPAN
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Чирпан, ул. ПЕТЪР НЕДЕЛЧЕВ, 6 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
ОРГАНИЗИРАНЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРЖЕСТВЕНО СКЛЮЧВАНЕ НА ГРАЖДАНСКИТЕ БРАКОВЕ, ИМЕНУВАНЕ НА ДЕЦА, ПОГРЕБЕНИЯ, ОСИГУРЯВАНЕ НА УСЛУГИ, СИМВОЛИ И РЕКВИЗИТИ ПРИ СЪСТАВЯНЕ НА АКТОВЕ ЗА БРАК, РАЖДАНЕ... ОРГАНИЗИРАНЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРЖЕСТВЕНО СКЛЮЧВАНЕ НА ГРАЖДАНСКИТЕ БРАКОВЕ, ИМЕНУВАНЕ НА ДЕЦА, ПОГРЕБЕНИЯ, ОСИГУРЯВАНЕ НА УСЛУГИ, СИМВОЛИ И РЕКВИЗИТИ ПРИ СЪСТАВЯНЕ НА АКТОВЕ ЗА БРАК, РАЖДАНЕ И СМЪРТ И ИЗВЪРШВАНЕ НА РИТУАЛИ. ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ БЕЗПЛАТНИ ЗА ГРАЖДАНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ПРАЗНИЧНО ОБРЕДНАТА И ТРАУРНА ДЕЙНОСТ, СЪГЛАСНО НОРМАТИВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ПО ВЪЗЛАГАНИЯ ОТ ОБЩИНАТА И КМЕТСТВАТА. УПРАВЛЕНИЕ, СТОПАНИСВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ОБРЕДНАТА ЗАЛА, ГРОБИЩНИЯ ПАРК И ПРИНАДЛЕЖНИТЕ КЪМ ТЯХ СЪОРЪЖЕНИЯ. РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ. ПРЕВОЗНИ УСЛУГИ , ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ТЪРГОВИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА СЪС СТОКИ, СВЪРЗАНИ С ОСНОВНИЯ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ НА ДРУЖЕСТВОТО. ИЗВЪРШВА И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, А КОГАТО ИМА РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ - СЛЕД СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕНТИН ДИМИТРОВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ОБЩИНА ЧИРПАН (свързан с 10 фирми)
Капитал размер
6,200 лева (6,200 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ОБРЕДНИ ДЕЙНОСТИ - ЧИРПАН ЕООД на латиница "OBREDNI DEYNOSTI - CHIRPAN" с ЕИК/ПИК 123550602 е основана на 2 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Чирпан, а началният внесен капитал е в размер на 6,200 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - February 25, 2017 11:25
Годишен финансов отчет - December 17, 2015 07:57
Годишен финансов отчет - June 4, 2014 08:41
Годишен финансов отчет - July 30, 2013 15:52
Годишен финансов отчет - September 17, 2012 15:51
Годишен финансов отчет - October 26, 2011 17:50
Годишен финансов отчет - August 27, 2010 10:40
Годишен финансов отчет - August 27, 2010 10:40
Годишен финансов отчет - September 23, 2008 09:09

Хронология

2008-09-02
Регистрация на фирмата

2010-08-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Чирпан, ул. ПЕТЪР НЕДЕЛЧЕВ, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Чирпан, ул. ПЕТЪР НЕДЕЛЧЕВ, 6
Промяна предмет на дейност
- ОРГАНИЗИРАНЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРЖЕСТВЕНО СКЛЮЧВАНЕ НА ГРАЖДАНСКИ БРАКОВЕ, ИМЕНУВАНИЯ НА ДЕЦА, ПОГРЕБЕНИЯ, ОСИГУРЯВАНЕ НА УСЛУГИ, СИМВОЛИ И РЕКВИЗИТИ ПРИ СЪСТАВЯНЕ НА АКТОВЕ ЗА БРАК, РАЖДАНЕ И СМЪРТ И ИЗВЪРШВАНЕ НА РИТУАЛИ. УПРАВЛЕНИЕ, СТОПАНИСВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ОБРЕДНАТА ЗАЛА, ГРОБИЩНИЯ ПАРК И ПРИНАДЛЕЖАЩИТЕ КЪМ ТЯХ СЪОРЪЖЕНИЯ. ТЪРГОВИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА СЪС СТОКИ, СВЪРЗАНИ С ОСНОВНИЯ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ НА ДРУЖЕСТВОТО, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ ОРГАНИЗИРАНЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЪРЖЕСТВЕНО СКЛЮЧВАНЕ НА ГРАЖДАНСКИТЕ БРАКОВЕ, ИМЕНУВАНЕ НА ДЕЦА, ПОГРЕБЕНИЯ, ОСИГУРЯВАНЕ НА УСЛУГИ, СИМВОЛИ И РЕКВИЗИТИ ПРИ СЪСТАВЯНЕ НА АКТОВЕ ЗА БРАК, РАЖДАНЕ И СМЪРТ И ИЗВЪРШВАНЕ НА РИТУАЛИ. ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ БЕЗПЛАТНИ ЗА ГРАЖДАНИТЕ УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА ПРАЗНИЧНО ОБРЕДНАТА И ТРАУРНА ДЕЙНОСТ, СЪГЛАСНО НОРМАТИВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ ПО ВЪЗЛАГАНИЯ ОТ ОБЩИНАТА И КМЕТСТВАТА. УПРАВЛЕНИЕ, СТОПАНИСВАНЕ И ПОДДЪРЖАНЕ НА ОБРЕДНАТА ЗАЛА, ГРОБИЩНИЯ ПАРК И ПРИНАДЛЕЖНИТЕ КЪМ ТЯХ СЪОРЪЖЕНИЯ. РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ. ПРЕВОЗНИ УСЛУГИ , ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ТЪРГОВИЯ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА СЪС СТОКИ, СВЪРЗАНИ С ОСНОВНИЯ ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ НА ДРУЖЕСТВОТО. ИЗВЪРШВА И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, А КОГАТО ИМА РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ - СЛЕД СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма