Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИНЕВ - 2001 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
123551800
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2001 година
Наименование
ДИНЕВ - 2001
Транслитерация
DINEV - 2001
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Цар Иван Асен ІІ, 121 Виж на картата
Предмет на дейност
Туризъм, организиране на обществено хранене, търговия, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от ... Туризъм, организиране на обществено хранене, търговия, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговско представителство и посредничество, спедиционни, складови, бартерни и консигнационни сделки, превозни сделки в страната и в чужбина, производсво, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция, както и всички други дейности разрешени от закона при спазване на нормативно установения ред. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КОЙЧО ПЕТКОВ КОЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КОЙЧО ПЕТКОВ КОЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИНЕВ - 2001 ЕООД на латиница "DINEV - 2001" с ЕИК/ПИК 123551800 е основана на 12 Март 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2001
Регистрация на фирмата

2011-03-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул. Патриарх Евтимий, 116, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. Цар Иван Асен ІІ, 121
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Информационна борса, консултации, подготовка на документи за проектиране, посредническа дейност и всички останали дейности незабранени от закона, които дружеството ще извършва в страната и чужбина, и при спазване на изискванията на законодателството, а за тези за които е необходим разрешителен режим или лицензионен след издаване на съответния.
+ Туризъм, организиране на обществено хранене, търговия, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, търговско представителство и посредничество, спедиционни, складови, бартерни и консигнационни сделки, превозни сделки в страната и в чужбина, производсво, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция, както и всички други дейности разрешени от закона при спазване на нормативно установения ред.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма