Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАЛЧЕВ И СИЕ СД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на March 5, 2012 14:16
ЕИК/ПИК
123572246
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
МАЛЧЕВ И СИЕ
Транслитерация
MALCHEV I SIE
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Сърнево Виж на картата
Има 124 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно с изделия на леката и преработвателната промишленост, туристическа, хотел... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно с изделия на леката и преработвателната промишленост, туристическа, хотелиерска и комисионна дейност, както и всички дейности и услуги незабранени от закона, а за тези дейности, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим – след съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАЛЧЕВ И СИЕ СД на латиница "MALCHEV I SIE" с ЕИК/ПИК 123572246 е основана на 16 Юни 2008 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Седалището на компанията се намира в с. Сърнево.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2008-06-16
Промяна предмет на дейност
- Извършване на таксиметров превоз. Производство и продажба на кафе, чай, всички видове безалкохолни напитки, всички видове ядки, сандвичи, закуски, колбаси, мезета, салати, гарнитури, шоколадови изделия, захарни изделия, сладкарски изделия, риба, пържени картофи, субпродукти, ястия и други. Продажба на алкохолни напитки и цигари. Извършване на хотелиерска и ресторантьорска дейност. Доставка и продажба на кинкалерия, галантерия, пасмантерия, кожени изделия, конфекция, трикотаж, оказионни стоки, антикварни, промишлени стоки, хранителни стоки, парфюмерия, бижутерия и други. Производство и продажба на животинска и селскостопанска продукция. Извършване на рекламна и посредническа дейност. Извършване на комисионни услуги. Продажба на петролни продукти. Търговията и услугите ще се извършват стационарно и на територията на цялата страна и в чужбина и чрез внос и износ от страната и в страната.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия на едро и дребно с изделия на леката и преработвателната промишленост, туристическа, хотелиерска и комисионна дейност, както и всички дейности и услуги незабранени от закона, а за тези дейности, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим – след съответното разрешение или лиценз.

2012-03-05
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма