Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРИИН ХАУС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
124631605
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ГРИИН ХАУС
Транслитерация
GREEN HAUS OOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. ЧАВДАР ВОЙВОДА, 20 Виж на картата
Код на икономическа дейност
2599
Предмет на дейност
Производство и търговия на селскостопанска продукция, оранжерийно производство, производство на плодове, зеленчуци и цветя. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален , пре... Производство и търговия на селскостопанска продукция, оранжерийно производство, производство на плодове, зеленчуци и цветя. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален , преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, външно и вътрешно търговски сделки, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и; складови, лицензионни и сделки с интелектуална собственост, строителна дейност и строително- ремонтни услуги, туристически услуги, туроператорска дейност /след получаване налиценз/, хотелиерски , информационни, програмни и импресарски услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, консултантска дейност, представителство, проектиране и управление по евро-фондове, както и всички други дейности допустими от закона, след получаване на лиценз при необходимост. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР ВЪРБАНОВ АЛЕКСАНДРОВ (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВЕЛИКО ДИМИТРОВ ПЕТРОВ 2,450.00 лв - 49.00% дял (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ХРИСТО ЖОРЖ КАЛИНКОВ 2,550.00 лв - 51.00% дял (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ВЪРБАНОВ АЛЕКСАНДРОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРИИН ХАУС ЕООД на латиница "GREEN HAUS OOD" с ЕИК/ПИК 124631605 е основана на 27 Октомври 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2010-04-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, бл. 20, вх. Г
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, 25 СЕПТЕМВРИ, 49, ет. 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2015-01-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, 25 СЕПТЕМВРИ, 49, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул. Хан Тервел, 176
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия на селскостопанска продукция, оранжерийно производство, производство на плодове и зеленчуци, цветя и търговия с тях, покупка и пакетиране на селскостопански, промишлени и битови стоки с цел продажба, изкупуване и преработка и реализация на плодове, зеленчуци и селскостопанска продукция, както и семепроизводство, разсадъчно-посадъчен материал за вътрешния и външен пазар, търговия със семена, разкриване на собствена магазинна мрежа за продажба на селскостопанска продукция, селскостопански машини и съоръжения, вътрешно и външнотърговска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на промишлени, хранително-вкусови стоки и продукция, търговско представителство и посредничество, комисионни сделки, транспортни и спедиционни сделки, складови сделки, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, международен транспорт, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Производство и търговия на селскостопанска продукция,оранжерийно производство, производство на плодове, зеленчуци и цветя. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален ,преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, външно и вътрешно търговски сделки, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и; складови, лицензионни и сделки с интелектуална собственост, строителна дейност и строително- ремонтни услуги, туристически услуги, туроператорска дейност /след получаване налиценз/,хотелиерски , информационни, програмни и импресарски услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, консултантска дейност, представителство, проектиране и управление по евро-фондове, както и всички други дейности допустими от закона, след получаване на лиценз при необходимост.

2018-11-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Добрич, ул. Хан Тервел, 176
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. ЧАВДАР ВОЙВОДА, 20

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма