Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Зорница агрокомерс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
126174379
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
Зорница агрокомерс
Транслитерация
Zorniza agrokomers
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Димитровград, бул.ДИМИТЪР БЛАГОЕВ 22 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Производство и търговия със селскостопански продукти, арендоване и наемане на земеделски земи, отдаване по наем и аренда на земеделски земи, както и всяка друга незабранена от закона дейност.... Производство и търговия със селскостопански продукти, арендоване и наемане на земеделски земи, отдаване по наем и аренда на земеделски земи, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТЕНЧО ИЛИЕВ ТЕНЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ТЕНЧО ИЛИЕВ ТЕНЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Зорница агрокомерс ЕООД на латиница "Zorniza agrokomers" с ЕИК/ПИК 126174379 е основана на 18 Декември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗОРНИЦА - ТУР", но на 7 Декември 2018 година то бива сменено на сегашното "Зорница агрокомерс". Седалището на компанията се намира в гр. Димитровград, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2018-12-07
Промяна наименование
Името се сменя от ЗОРНИЦА - ТУР на Зорница агрокомерс
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ДA ГИ ПPEПPOДAДE B ПЬPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД, ПPOИЗBOДCTBO HA CTOKИ С ЦЕЛ ПPOДAЖБA, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДИЙНОСТ НА TЪPГOBCKИ ПPEДCTABИTEЛCTBО И ПOCPEДHИЧECTBO. ПPEBOЗ HА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, TУPИCTИЧECKА, XOTEЛИEPCKИ, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТУРОПЕРАТОРСТВО И АГЕНТСТВО, PEKЛAMHИ И ИHФOPMAЦИOHHИ ДЕЙНОСТИ КАТО ПРЕДПРИЯТИЕ. ПOKУПKA, CTPOEЖ ИЛИ OБЗABEЖДAHE HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA.
+ Производство и търговия със селскостопански продукти, арендоване и наемане на земеделски земи, отдаване по наем и аренда на земеделски земи, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма