Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Зодиак агрокомерс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
836021591
Регистрация по ЗДДС
Да - BG836021591 от 2004-06-03 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1993 година
Наименование
Зодиак агрокомерс
Транслитерация
Zodiak agrokomers Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Димитровград, бул. ДИМИТЪР БЛАГОЕВ, 22 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Производство и търговия със селскостопански продукти, арендоване и наемане на земеделски земи, отдаване по наем и аренда на земеделски земи, както и всяка друга незабранена от закона дейност.... Производство и търговия със селскостопански продукти, арендоване и наемане на земеделски земи, отдаване по наем и аренда на земеделски земи, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТЕНЧО ИЛИЕВ ТЕНЕВ (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КОВРОВСКИ ЕСКАВАТОРЕН ЗАВОД АД 2,500.00 лв - 50.00% дял
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ТЕНЧО ИЛИЕВ - ЗОРНИЦА 3 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕТ "ТЕНЧО ИЛИЕВ - ЗОРНИЦА 3" (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Зодиак агрокомерс ЕООД на латиница "Zodiak agrokomers Ltd." с ЕИК/ПИК 836021591 е основана на 1 Март 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗОДИАК", но на 7 Декември 2018 година то бива сменено на сегашното "Зодиак агрокомерс". Седалището на компанията се намира в гр. Димитровград, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

1993
Регистрация на фирмата

2004-06-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG836021591 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2017-03-29
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2018-12-07
Промяна наименование
Името се сменя от ЗОДИАК на Зодиак агрокомерс
Промяна предмет на дейност
- Придобиване на стоки с цел по-нататъшната им реализация в първоначален, преработен или обработен вид с цел получаване на печалба, участие в пазар на ценни книжа, самостоятелно производство на стоки и тяхната реализация, организация на техническо-комерсиален сервиз на строително-пътни машини, производство на Русия, страните от ОНД и други страни, производство на резервни части за строително- пътни машини, доставяне в Русия, страните от ОНД и други страни на продукция - българско производство, посредническа дейност, създаване на търговски представителства, консултативни услуги, реклама, организиране на туризъм, в това число и чуждестранен, а също и на туристически пътувания, сделки с интелектуална собственост, осъществяване на издателска и типогравска дейност, производство на снимки, тиражиране и разпространение на кино-, фото и видеопродукция, а също откриване и експлоатация на предприятия, зали, отдели за кинопрожекция, придобиване, строителство, оформяне и дизайн на недвижимо имущество за продажба с цел получаване на печалба, производство на реекспортни търговски операции с всички видове стоки и услуги, като предприятие по смисъла на чл. 1, ал. 3 от ТЗ.
+ Производство и търговия със селскостопански продукти, арендоване и наемане на земеделски земи, отдаване по наем и аренда на земеделски земи, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма