Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АВТОГАРА - ИНВЕСТ ЕАД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на July 12, 2022 14:07
ЕИК/ПИК
126176953
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1999 година
Наименование
АВТОГАРА - ИНВЕСТ
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Васил Левски, 140, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и тър... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и търговско посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни и спедиционни сделки, превозни сделки за пътници, товари и таксиметрови превози в страната и чужбина, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, ресторантьорство и хотелиерство, туристическа, рекламна, информационна, програмна, лизингова и импресарска дейности в страната и чужбина, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на ДМА, внос, износ, реекспорт и бартер. прочети още скрии
Съвет на директорите
ТЬОРЕ БАЙРАМ (свързан с 1 фирма)
ЗЕКИ БАЙРАМ (свързан с 1 фирма)
ГАЛЯ БОРИСОВА ТОПАЛОВА (свързан с 5 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
ЕТАП-АДРЕСС АД (свързан с 7 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АВТОГАРА - ИНВЕСТ ЕАД с ЕИК/ПИК 126176953 е основана на 9 Декември 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

1999
Регистрация на фирмата

2019-07-12
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от АД на ЕАД

2019-07-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, БУЛ. СЪЕДИНЕНИЕ 45
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Васил Левски, 140, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и търговско посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни и спедиционни сделки, превозни сделки за пътници, товари и таксиметрови превози в страната и чужбина, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, ресторантьорство и хотелиерство (извън случаите по чл.2 т.3 от ТЗ), туристическа, рекламна, информационна, програмна, лизингова и импресарска дейности в страната и чужбина, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на ДМА, внос, износ, реекспорт и бартер. Предметът на дейност ще се осъществява след приключване на процедурата по приватизация.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и търговско посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, комисионни и спедиционни сделки, превозни сделки за пътници, товари и таксиметрови превози в страната и чужбина, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, ресторантьорство и хотелиерство, туристическа, рекламна, информационна, програмна, лизингова и импресарска дейности в страната и чужбина, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем на ДМА, внос, износ, реекспорт и бартер.

2022-07-12
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма