Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЛОБАЛ ФАЙНЕНШЪЛ ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
126648432
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2004 година
Наименование
ГЛОБАЛ ФАЙНЕНШЪЛ ГРУП
Транслитерация
GLOBAL FINANSIAL GROUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Орешец Виж на картата
Има 17 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство, преработка и продажба на селскостопанска продукция /в т.ч. животновъдство и растениевъдство/, вътрешна и външна търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първон... Производство, преработка и продажба на селскостопанска продукция /в т.ч. животновъдство и растениевъдство/, вътрешна и външна търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, превозни сделки, вътрешен и международен транспорт, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица /без трансфер на валута!/, преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, складови сделки, търговия с всички видове вторични суровини, производство и търговия с алкохол и безалкохолни напитки, хотелиерство /извън случаите посочени в чл. 2. ал. 3 от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, търговия с хранителни и промишлени стоки, откриване и експлоатация на обекти от типа на обществено хранене и магазинна мрежа, ресторантьорство. организация и експлоатация на забавни, електронни и компютърни игри /без хазарт/, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, финансови консултации, лизинг, отпускане на парични заеми по Закона за задълженията и договорите /след издаване на съответното разрешение/, други търговски сделки и дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Бедрос Кеворк Зобуян (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: БЕДРОС КЕВОРК ЗОБУЯН 3,300.00 лв - 66.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Лозко марчев Иванов 1,700.00 лв - 34.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БЕДРОС КЕВОРК ЗОБУЯН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЛОБАЛ ФАЙНЕНШЪЛ ГРУП ЕООД на латиница "GLOBAL FINANSIAL GROUP" с ЕИК/ПИК 126648432 е основана на 2 Юни 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПИРИН ИНВЕСТ", но на 12 Август 2008 година то бива сменено на сегашното "ГЛОБАЛ ФАЙНЕНШЪЛ ГРУП". Седалището на компанията се намира в с. Орешец, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2004
Регистрация на фирмата

2008-08-12
Промяна наименование
Името се сменя от ПИРИН ИНВЕСТ на ГЛОБАЛ ФАЙНЕНШЪЛ ГРУП
Промяна съдружници
- СИЛВИЯ БОГДАНОВА ДАНЕВА - 2500 лв - 50.00% дял
- АНТОН АТАНАСОВ ВАСИЛЕВ - 2500 лв - 50.00% дял
+ Бедрос Кеворк Зобуян - 1700 лв - 34.00% дял
+ Лада Иванова Христова - 1600 лв - 32.00% дял
+ Лозко марчев Иванов - 1700 лв - 34.00% дял
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKA HA CTOKИ ИЛИ ДPУГИ BEЩИ C ЦEЛ ПРОДАЖБА B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH ИЛИ OБPAБOTEH BИД, ПPOДAЖБA HA CTOKИ OT COБCTBEHO ПPOИЗBOДCTBO, TЪPГOBCKO ПOCPEДHИЧECTBO И ПPEДCTABИTEЛCTBO, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ, ПPEBOЗHИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ CДEЛKИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКИ /ИЗВЪН СЛУЧАИТЕ НА ЧЛ.2, Т.3 ОТ ТЗ8, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ДИЗАЙН. ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГ.
+ Вътрешна и външна търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, превозни сделки, вътрешен и международен транспорт, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица /без трансфер на валута!/, преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, складови сделки, търговия с всички видове вторични суровини, производство и търговия с алкохол и безалкохолни напитки, хотелиерство /извън случаите посочени в чл.2, ал.3 от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, търговия с хранителни и промишлени стоки, откриване и експлоатация на обекти от типа на обществено хранене и магазинна мрежа, ресторантьорство, организация и експлоатация на забавни, електронни и компютърни игри /без хазарт/, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, финансови консултации, лизинг, отпускане на парични заеми по Закона за задълженията и договорите /след издаване на съответното разрешение/, други търговски сделки и дейности, незабранени със закон.

2009-10-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул.БАЛКАН, 9, вх. А
+ БЪЛГАРИЯ, с. Орешец
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, превозни сделки, вътрешен и международен транспорт, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица /без трансфер на валута!/, преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, складови сделки, търговия с всички видове вторични суровини, производство и търговия с алкохол и безалкохолни напитки, хотелиерство /извън случаите посочени в чл.2, ал.3 от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, търговия с хранителни и промишлени стоки, откриване и експлоатация на обекти от типа на обществено хранене и магазинна мрежа, ресторантьорство, организация и експлоатация на забавни, електронни и компютърни игри /без хазарт/, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, финансови консултации, лизинг, отпускане на парични заеми по Закона за задълженията и договорите /след издаване на съответното разрешение/, други търговски сделки и дейности, незабранени със закон.
+ Производство, преработка и продажба на селскостопанска продукция /в т.ч. животновъдство и растениевъдство/, вътрешна и външна търговия, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, превозни сделки, вътрешен и международен транспорт, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица /без трансфер на валута!/, преработка и реализация на стоки за бита и промишлеността, складови сделки, търговия с всички видове вторични суровини, производство и търговия с алкохол и безалкохолни напитки, хотелиерство /извън случаите посочени в чл. 2. ал. 3 от ТЗ/, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, търговия с хранителни и промишлени стоки, откриване и експлоатация на обекти от типа на обществено хранене и магазинна мрежа, ресторантьорство. организация и експлоатация на забавни, електронни и компютърни игри /без хазарт/, сделки с интелектуална собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, финансови консултации, лизинг, отпускане на парични заеми по Закона за задълженията и договорите /след издаване на съответното разрешение/, други търговски сделки и дейности, незабранени със закон.

2009-11-18
Промяна съдружници
- Бедрос Кеворк Зобуян - 1700 лв - 34.00% дял
- Лада Иванова Христова - 1600 лв - 32.00% дял
- Лозко марчев Иванов - 1700 лв - 34.00% дял
+ Лозко марчев Иванов - 1700 лв - 34.00% дял
+ БЕДРОС КЕВОРК ЗОБУЯН - 3300 лв - 66.00% дял

2010-03-19
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
- Лозко марчев Иванов - 1700 лв - 34.00% дял
- БЕДРОС КЕВОРК ЗОБУЯН - 3300 лв - 66.00% дял

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма