Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЕРГЕЙ ПЕТРОВ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
127007600
Регистрация по ЗДДС
Да - BG127007600 от 2004-10-08 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
1996 година
Наименование
СЕРГЕЙ ПЕТРОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плиска, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 13 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
77.31 - Даване под наем и оперативен лизинг на машини и оборудване за селското и горско стопанство, без оператор
Предмет на дейност
Производство на стоки с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, разкриване на магазини и извършване на търговия с тях със стоки... Производство на стоки с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, разкриване на магазини и извършване на търговия с тях със стоки от внос и местно производство, извършване на услуги със селскостопанска техника па смисъла на чл.1, ал.3 от ТЗ превоз на пътници и товари в страната и в чужбина и предоставянето на други подобни услуги, разкриване на заведения за обществено хранене и извършване на търговия в тях. прочети още скрии
Физически лица търговци
СЕРГЕЙ ПЕТРОВ СТОЯНОВ (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЕРГЕЙ ПЕТРОВ ЕТ с ЕИК/ПИК 127007600 е основана на 5 Юли 2008 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Плиска.

Хронология

1996
Регистрация на фирмата

2004-10-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG127007600 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2011-09-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Плиска, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Плиска, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 13
Промяна предмет на дейност
- производство на стоки с цел продажба , покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален , преработен или обработен вид , разкриване на магазини и извършване на търговия с тях със стоки от внос и местно производство , извършване на усдлуги със селскостопанска техника па смисъла на чл.1 , ал(3 от ТЗ , превоз на пътници и товари в страната и в чужбина и предоставянето на други подобни услуги , разкриване на заведения за обществено хранене и извършване на търговия в тях.
+ Производство на стоки с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, разкриване на магазини и извършване на търговия с тях със стоки от внос и местно производство, извършване на услуги със селскостопанска техника па смисъла на чл.1, ал.3 от ТЗ превоз на пътници и товари в страната и в чужбина и предоставянето на други подобни услуги, разкриване на заведения за обществено хранене и извършване на търговия в тях.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма