Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИЗГУБЕНАТА БЪЛГАРИЯ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130301544
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2000 година
Наименование
ИЗГУБЕНАТА БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
"LOST BULGARIA" Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Данаил Дечев", 7 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Издирване, закупуване, систематизация, изследване, съхранение и дигитализация на архиви от фотографии, визуални, аудио и др. документи, реставрация и търговия с фотографски, аудио и ви... Издирване, закупуване, систематизация, изследване, съхранение и дигитализация на архиви от фотографии, визуални, аудио и др. документи, реставрация и търговия с фотографски, аудио и визуални документи, произведения на изкуството, анализ и оценка на архивни масиви, документи, произведения на изкуството, обучителни дейности в сферата на съхранението, анализа, реставрацията и дигитализацията на фотографски, документални, аудио и визуални архиви и произведения на изкуството, онлайн търговия, организация и управление на интернет услуги, пиар и реклама, издателска и продуцентска дейност, в т.ч. създаване на уебсайтове, телевизионни предавания и други аудио-визизуални продукти за разпространение в Интернет и по електронен път, всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Веска Георгиева Василева (свързан с 10 фирми)
Съдружник: ДИР.БГ 3,000.00 лв - 60.00% дял (свързан с 9 фирми)
Съдружник: ПЕЙО ЦАНКОВ КОЛЕВ 2,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
"ДИР.БГ" АД (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИЗГУБЕНАТА БЪЛГАРИЯ ООД на латиница ""LOST BULGARIA" Ltd." с ЕИК/ПИК 130301544 е основана на 22 Май 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ОКАЗИОН.Бг", но на 12 Ноември 2018 година то бива сменено на сегашното "ИЗГУБЕНАТА БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2000
Регистрация на фирмата

2016-04-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. "Цар Освободител", 33, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. "Данаил Дечев", 7
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2018-09-24
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна съдружници
+ ПЕЙО ЦАНКОВ КОЛЕВ - 2000 лв - 40.00% дял
+ ДИР.БГ - 3000 лв - 60.00% дял
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Организация и управление на интернет услуги; консултантска дейност в областта на финансовия и инвестиционен мениджмънт; преструктуриране и оценка на обекти за приватизация, технологично обновление; търговско представителство, посредничество и агентство; маркетингова, търговска и външнотърговска дейност, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Издирване, закупуване, систематизация, изследване, съхранение и дигитализация на архиви от фотографии, визуални, аудио и др. документи, реставрация и търговия с фотографски, аудио и визуални документи, произведения на изкуството, анализ и оценка на архивни масиви, документи, произведения на изкуството, обучителни дейности в сферата на съхранението, анализа, реставрацията и дигитализацията на фотографски, документални, аудио и визуални архиви и произведения на изкуството, онлайн търговия, организация и управление на интернет услуги, пиар и реклама, издателска и продуцентска дейност, в т.ч. създаване на уебсайтове, телевизионни предавания и други аудио-визизуални продукти за разпространение в Интернет и по електронен път, всяка друга дейност, незабранена от закона.

2018-11-12
Промяна наименование
Името се сменя от ОКАЗИОН.Бг на ИЗГУБЕНАТА БЪЛГАРИЯ

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма