Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МИЛАНОВ-90 СД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
130892079
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
1990 година
Наименование
МИЛАНОВ-90
Транслитерация
MILANOV-90
Правна форма
Събирателно дружество (СД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бл. 524, вх. В, ет. 9 Виж на картата
Има 61 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
5243 - ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С ОБУВКИ И КОЖЕНИ ИЗДЕЛИЯ
Предмет на дейност
Внос и износ и търговия на едро и дребно на модни, спортни и трикотажни облекла и модни и спортни обувки местно производство и внос от чужбина, в собствени и наети магазини и бутици; внос и износ ... Внос и износ и търговия на едро и дребно на модни, спортни и трикотажни облекла и модни и спортни обувки местно производство и внос от чужбина, в собствени и наети магазини и бутици; внос и износ и търговия на едро и дребно с кинкалерия, галантерия и народна бижутерия от пластмаси, стъкло и метал /без благородни метали и скъпоценни камъни/, местно и вносно производство; търговия на едро и дребно, внос и износ на детски храни, местно и чуждо производство, детски облекла и обувки, детски игри и детски играчки, електронни игри /без хазарт и лотария/ и играчки, както и всички стоки свързани с нуждите за децата; търговия на дребно с алкохолни, безалкохолни и топли напитки, студени и топли сандвичи и бързи закуски, бира-скара; оказионна търговия на дребно /без паметници на културата, изделия от благородни метали и скъпоценни камъни/; хотелиерство. Както и всички други дейности не забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МИЛАНОВ-90 СД на латиница "MILANOV-90" с ЕИК/ПИК 130892079 е основана на 3 Октомври 2008 година с правна форма "Събирателно дружество" или на кратко "СД". Седалището на компанията се намира в гр. София.

Хронология

1990
Регистрация на фирмата

2008-10-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, бл. 28, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, бл. 524, вх. В, ет. 9
Промяна предмет на дейност
- Внос и износ и търговия на едро и дребно на модни, спортни и трикотажни облекла и модни и спортни обувки местно производство и внос от чужбина, в собствени и наети магазини и бутици; внос и износ и търговия на едро и дребно с кинкалерия, галантерия и народна бижутерия от пластмаси, стъкло и метал /без благородни метали и скъпоценни камъни/, местно и вносно производство; търговия на едро и дребно, внос и износ на детски храни, местно и чуждо производство, детски облекла и обувки, детски игри и детски играчки, електронни игри /без хазарт и лотария/ и играчки, както и всички стоки свързани с нуждите за децата; търговия на дребно с алкохолни, безалкохолни и топли напитки, студени и топли сандвичи и бързи закуски, бира-скара; оказионна търговия на дребно /без паметници на културата, изделия от благородни метали и скъпоценни камъни/; хотелиерство.
+ Внос и износ и търговия на едро и дребно на модни, спортни и трикотажни облекла и модни и спортни обувки местно производство и внос от чужбина, в собствени и наети магазини и бутици; внос и износ и търговия на едро и дребно с кинкалерия, галантерия и народна бижутерия от пластмаси, стъкло и метал /без благородни метали и скъпоценни камъни/, местно и вносно производство; търговия на едро и дребно, внос и износ на детски храни, местно и чуждо производство, детски облекла и обувки, детски игри и детски играчки, електронни игри /без хазарт и лотария/ и играчки, както и всички стоки свързани с нуждите за децата; търговия на дребно с алкохолни, безалкохолни и топли напитки, студени и топли сандвичи и бързи закуски, бира-скара; оказионна търговия на дребно /без паметници на културата, изделия от благородни метали и скъпоценни камъни/; хотелиерство. Както и всички други дейности не забранени със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма