Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛАЙФПРОМ ЕАД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на November 22, 2013 10:09
ЕИК/ПИК
131094970
Регистрация по ЗДДС
Да - BG131094970 от 2013-06-14 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
ЛАЙФПРОМ
Транслитерация
Liveprom
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 464, вх. A, ет. 14 Виж на картата
Има 44 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуст... Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуства, архитектурата, дизайна, фолклора; опазване на културно- историческото наследство на държавата; организиране на концерти и културни мероприятия и продаване на билети за тях; сделки с интелектуална собственост; импресарска и продуцентска дейности; звуко и видеозаписна дейност; търговско представителство и посредничество, както и извършване на всички други сделки за стоки и/ или услуги, незабранени със закон. прочети още скрии
Съвет на директорите
ДЕСИСЛАВА МАНОЛОВА ТОРТОПОВА (свързан с 8 фирми)
Мария Георгиева Дъртилова (свързан с 5 фирми)
КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ ЮРУКОВ (свързан с 3 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Мария Георгиева Дъртилова (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (12,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛАЙФПРОМ ЕАД на латиница "Liveprom" с ЕИК/ПИК 131094970 е основана на 30 Август 2008 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РЕГИОНАЛНИ ИНОВАЦИИ", но на 15 Февруари 2013 година то бива сменено на сегашното "ЛАЙФПРОМ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 12,500 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2009-11-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бул. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ 16 ет.10
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. ВИСАРИОН БЕЛИНСКИ, 6

2012-11-22
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-02-15
Промяна наименование
Името се сменя от РЕГИОНАЛНИ ИНОВАЦИИ на ЛАЙФПРОМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, ул. ВИСАРИОН БЕЛИНСКИ, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 464, вх. A, ет. 14
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛСТВО, ПОКУПКА И РЕМОНТ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБАТА ИЛИ ОТДАВАНЕТО ИМ ПОД НАЕМ; КОНСУЛТАЦИИ, РАЗРАБОТВАНЕ И ИНВЕСТИРАНЕ В ПРОЕКТИ ОТ ОБЛАСТТА НА ИНФОРМАЦИЯТА И КОМУНИКАЦИИТЕ, ТУРИЗМА, ТРАНСПОРТА И СПЕДИЦИЯТА, СТРОИТЕЛСТВОТО, ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ, МАРКЕТИНГА И РЕКЛАМАТА, СКЛАДОВАТА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНТСТВО НА БЪЛГАРСКИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЗИНГОВИ СДЕЛКИ; ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВИЯ С ВСЯКАКЪВ ВИД ВЕЩИ, СТОКИ И УСЛУГИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ПРОИЗВОДСТВА И ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ ЗА ВЕЩИ, СТОКИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Създаване, разпространение и опазване на културни ценности в областта на театъра, музиката, киното, аудиовизията, литературата, художествения превод, танца, цирка, пластичните изкуства, архитектурата, дизайна, фолклора; опазване на културно- историческото наследство на държавата; организиране на концерти и културни мероприятия и продаване на билети за тях; сделки с интелектуална собственост; импресарска и продуцентска дейности; звуко и видеозаписна дейност; търговско представителство и посредничество, както и извършване на всички други сделки за стоки и/ или услуги, незабранени със закон.

2013-06-14
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG131094970 на основание друго от ЗДДС

2013-11-22
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма