Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКО-ЛЕНД КОНСУЛТИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201199967
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 6, 2010 17:16
Наименование
ЕКО-ЛЕНД КОНСУЛТИНГ
Транслитерация
Eco-Lаnd Consulting
Оборот
0 лв. оборот (47,000 лв. печалба) за 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 35, ет. 2 Виж на картата
Има 57 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантски услуги във връзка с изготвянето на бизнес модели и проекти в областта на екологията, екологичните и енергийно-ефективните дейности и технологии; правно обслужване, консултации и анал... Консултантски услуги във връзка с изготвянето на бизнес модели и проекти в областта на екологията, екологичните и енергийно-ефективните дейности и технологии; правно обслужване, консултации и анализи; изготвяне на документации за провеждане и/или участие в обществени поръчки и тръжни процедури; представителство и посредничество, сделки с всякакви позволени от закона стоки, вещи и услуги/след издаване на съответните лицензи и разрешителни/, както и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Татяна Анастасова Делчева (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
БОЯН БОРИЛОВ ЦАНКОВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2019 0 47,000 -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКО-ЛЕНД КОНСУЛТИНГ ЕООД на латиница "Eco-Lаnd Consulting" с ЕИК/ПИК 201199967 е основана на 6 Юли 2010 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛЕНДКО ТРЕЙД", но на 2 Април 2014 година то бива сменено на сегашното "ЕКО-ЛЕНД КОНСУЛТИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Оборота на фирмата за 2019 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2010-07-06
Регистрация на фирмата

2011-03-24
Промяна едноличен собственик на капитала

2014-04-02
Промяна наименование
Името се сменя от ЛЕНДКО ТРЕЙД на ЕКО-ЛЕНД КОНСУЛТИНГ
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА С ВСЯКАКВИ СТОКИ, УСЛУГИ И ВЕЩИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; КОНСУЛТАНТСКА, ИНВЕСТИЦИОННА, ПОСРЕДНИЧЕСКА И КОМИСИОНЕРСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА /СЛЕД ИЗДАВАНЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ЛИЦЕНЗИ И РАЗРЕШИТЕЛНИ/, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНИТЕ НА Р.БЪЛГАРИЯ.
+ Консултации в областта на проектирането, разработването и внедряването на съоръжения и технологии за пречистване и отвеждане на отпадни води; консултантски услуги, изготвяне и управление на проекти в сферата на водния сектор, екологията, екологичните (зелените) и енергийно-ефективните технологии и дейности; правно обслужване, правни консултации и правни анализи; изготвяне на документация за провеждане и/или участие в обществени поръчки и тръжни процедури; търговско представителство и посредничество /след издаване на съответните лицензи и разрешителни/, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.

2021-04-29
Промяна предмет на дейност
- Консултации в областта на проектирането, разработването и внедряването на съоръжения и технологии за пречистване и отвеждане на отпадни води; консултантски услуги, изготвяне и управление на проекти в сферата на водния сектор, екологията, екологичните (зелените) и енергийно-ефективните технологии и дейности; правно обслужване, правни консултации и правни анализи; изготвяне на документация за провеждане и/или участие в обществени поръчки и тръжни процедури; търговско представителство и посредничество /след издаване на съответните лицензи и разрешителни/, както и всякаква друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Консултантски услуги във връзка с изготвянето на бизнес модели и проекти в областта на екологията, екологичните и енергийно-ефективните дейности и технологии; правно обслужване, консултации и анализи; изготвяне на документации за провеждане и/или участие в обществени поръчки и тръжни процедури; представителство и посредничество, сделки с всякакви позволени от закона стоки, вещи и услуги/след издаване на съответните лицензи и разрешителни/, както и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.

2021-05-18
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма