Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКО-ПРЕЦИЗ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131109019
Регистрация по ЗДДС
Да - BG131109019 от 2009-12-01 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
ЕКО-ПРЕЦИЗ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "ЛЕГЕ", 10, ет. 3 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
7414 - КОНСУЛТАЦИИ ПО УПРАВЛЕНИЕ И СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ.
Предмет на дейност
КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ОТНАСЯЩИ СЕ ДО ВСИЧКИ ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ НА БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, МИНИСТЕРСТВА, АГЕНЦИИ, КОМИСИИ И ДРУГИ ОРГАНИ И ОРГАНИЗАЦИИ, ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ НА ЕВРОПЕЙСКИ... КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ОТНАСЯЩИ СЕ ДО ВСИЧКИ ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ НА БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, МИНИСТЕРСТВА, АГЕНЦИИ, КОМИСИИ И ДРУГИ ОРГАНИ И ОРГАНИЗАЦИИ, ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ЕВРОПЕЙСКАТА БАНКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ, БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ КЪМ СЪВЕТА НА ЕВРОПА, СВЕТОВНАТА БАНКА, АМЕРИКАНСКАТА АГЕНЦИЯ ЗА МЕЖДУНАРОДНО РАЗВИТИЕ, ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ НА БЪЛГАРСКИ И МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИ И ОРГАНИЗАЦИИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЖИВКО ДРАГАНОВ ЖЕЛЕВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РУМЕН ДИМИТРОВ ХРИСТОВ (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКО-ПРЕЦИЗ ЕООД с ЕИК/ПИК 131109019 е основана на 29 Август 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2008-08-29
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА УСЛУГИ ЗА ЛЕКИ И ЛЕКОТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ, КАТО ВЪНШНО И ВЪТРЕШНО ПОЧИСТВАНЕ, ИЗПИРАНЕ НА ТАПИЦЕРИЯ, ОСВЕЖАВАНЕ И АВТОКОЗМЕТИКА, ТЪРГОВИЯ С АКСЕСОАРИ - ЛАКОВЕ, ПАСТИ, ШАМПОАНИ, СИЛИКОНИ И ДРУГИ ПРЕПАРАТИ, СВЪРЗАНИ С ТАЗИ ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ СЪС СТОКИ, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ И ВСЯКАКВА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОН.
+ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, ОТНАСЯЩИ СЕ ДО ВСИЧКИ ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ НА БЪЛГАРСКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ, МИНИСТЕРСТВА, АГЕНЦИИ, КОМИСИИ И ДРУГИ ОРГАНИ И ОРГАНИЗАЦИИ, ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, ЕВРОПЕЙСКАТА БАНКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И РАЗВИТИЕ, БАНКА ЗА РАЗВИТИЕ КЪМ СЪВЕТА НА ЕВРОПА, СВЕТОВНАТА БАНКА, АМЕРИКАНСКАТА АГЕНЦИЯ ЗА МЕЖДУНАРОДНО РАЗВИТИЕ, ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ НА БЪЛГАРСКИ И МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИ И ОРГАНИЗАЦИИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

2009-12-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG131109019 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2014-11-04

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма