Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИРИДА-НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131156710
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2003 година
Наименование
ИРИДА-НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Транслитерация
IRIDA-REAL ESTATES LLC
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, пл. България, 1 - НДК адм. сграда /партер/ Виж на картата
Код на икономическа дейност
68.31 - Дейност на агенции за недвижими имоти
Предмет на дейност
Посредничество при сделки с недвижими имоти, придобиване, отдаване под наем и продажба на недвижими имоти, управление на недвижими имоти, вътрешна и външнотърговска дейност, импорт, експор... Посредничество при сделки с недвижими имоти, придобиване, отдаване под наем и продажба на недвижими имоти, управление на недвижими имоти, вътрешна и външнотърговска дейност, импорт, експорт и реекспорт, производство и дистрибуция на стоки и услуги за страната и външния пазар, строителна и ремонтна дейност, фрайчайз, търговско представителство и посредничество и агенство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законодателството на Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦВЕТЕЛИН СПАСОВ ТРАЙКОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЦВЕТЕЛИН СПАСОВ ТРАЙКОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИРИДА-НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД на латиница "IRIDA-REAL ESTATES LLC" с ЕИК/ПИК 131156710 е основана на 14 Декември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2003
Регистрация на фирмата

2022-04-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул.Лайош Кошут, 59, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, пл. България, 1 - НДК адм. сграда /партер/
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ,ПОСРЕДНИЧЕСТВО,ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ,ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ,ИМПОРТ,ЕКСПОРТ И РЕЕКСПОРТ, ПРОИЗВОДСТВО И ДИСТРИБУЦИЯ НА СТОКИ ЗА СТРАНАТА И ВЪНШНИЯ ПАЗАР, СТРОИТЕЛНА И РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ,ФРАЙЧАЙЗ,СПЕДИЦИОННА,СКЛАДОВА,ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВО,ПРЕВОЗНА,ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ,КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
+ Посредничество при сделки с недвижими имоти, придобиване, отдаване под наем и продажба на недвижими имоти, управление на недвижими имоти, вътрешна и външнотърговска дейност, импорт, експорт и реекспорт, производство и дистрибуция на стоки и услуги за страната и външния пазар, строителна и ремонтна дейност, фрайчайз, търговско представителство и посредничество и агенство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законодателството на Република България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма