Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПРАКСИС ЕНДЖИНИЪРИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131369797
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
ПРАКСИС ЕНДЖИНИЪРИНГ
Транслитерация
PRAXIS ENGINEERING
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Хенрик Инсен, 3-9, вх. А Виж на картата
Предмет на дейност
- Консултации, разработване и управление на проекти, свързани с индустриални решения, предоставяне на оптимални решения във връзка с такива проекти; - Вътрешна и външна търговия със стоки и услу... - Консултации, разработване и управление на проекти, свързани с индустриални решения, предоставяне на оптимални решения във връзка с такива проекти; - Вътрешна и външна търговия със стоки и услуги от всякакъв вид, внос и износ на всички разрешени стоки, производство и търговия на строителни материали, пластмасови и други изделия и детайли и техни производни за нуждите на бита и промишлеността; - Производство и продажба на стоки, търговско представителство и посредничество, маркетингова и инженерингова дейност, консултантска дейност, както и всички други търговски сделки, дейности и услуги, незабранени със закон или друг нормативен акт;Дейността, за която се изисква разрешение от държавен орган, ще се извършва след издаване на такова. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Лампрос Атанасиос Караянис (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Лампрос Атанасиос Караянис (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПРАКСИС ЕНДЖИНИЪРИНГ ЕООД на латиница "PRAXIS ENGINEERING" с ЕИК/ПИК 131369797 е основана на 20 Януари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НАДИН ФЕШЪН", но на 8 Май 2012 година то бива сменено на сегашното "ПРАКСИС ЕНДЖИНИЪРИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2012-05-08
Промяна наименование
Името се сменя от НАДИН ФЕШЪН на ПРАКСИС ЕНДЖИНИЪРИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 20A, ет. 17
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Хенрик Инсен, 3-9, вх. А
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Изработка на модни дрехи и аксесоари, изготвянето и представянето на дизайнерски модни линии, покупка на стоки с цел препродажба, производство на стоки с цел продажба, търговско представителство, посредничество и комисионерство, консултантски, рекламни, информационни услуги, маркетинг, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими вещи с цел продажба, лизинг, както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон.
+ - Консултации, разработване и управление на проекти, свързани с индустриални решения, предоставяне на оптимални решения във връзка с такива проекти; - Вътрешна и външна търговия със стоки и услуги от всякакъв вид, внос и износ на всички разрешени стоки, производство и търговия на строителни материали, пластмасови и други изделия и детайли и техни производни за нуждите на бита и промишлеността; - Производство и продажба на стоки, търговско представителство и посредничество, маркетингова и инженерингова дейност, консултантска дейност, както и всички други търговски сделки, дейности и услуги, незабранени със закон или друг нормативен акт;Дейността, за която се изисква разрешение от държавен орган, ще се извършва след издаване на такова.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма