Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СНАЙ - КОНСУЛТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
131433627
Регистрация по ЗДДС
Да - BG131433627 от 2006-07-20 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2005 година
Наименование
СНАЙ - КОНСУЛТ
Транслитерация
SNAI - CONSULT
Оборот
59,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. ЧЕХОВ, 2, бл. 71, вх. В, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Извършване на – консултации, данъчни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводство. Рекламни, маркетингови, информационни и... Извършване на – консултации, данъчни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводство. Рекламни, маркетингови, информационни и преводачески услуги. Управление на проекти в страната и в чужбина. Организиране на квалификационни курсове, семинари и професионално обучение. Проектиране, строителство, технически консултации и експертизи, ескпертна и консултантска дейност при оценяване на обекти /при наличие на лиценз/, комисионни, спедиторски, складови и превозни зделки и услуги. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, онлайн търговия, хотелиерска, превозна и туристическа дейност /след разрешение/, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външна търговия – внос, износ, реекспорт, бартерни, компенсационни и други външнотърговски сделки и операции и всички други търговски сделки, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СНЕЖИНКА ПЕТРОВА АНГЕЛОВА (свързан с 3 фирми)
Съдружник: РАДОСЛАВ БЛАГОВЕСТОВ АНГЕЛОВ 650.00 лв - 13.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: СНЕЖИНКА ПЕТРОВА АНГЕЛОВА 4,350.00 лв - 87.00% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 59,000 15.69% - -
2020 51,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2
2020 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СНАЙ - КОНСУЛТ ООД на латиница "SNAI - CONSULT" с ЕИК/ПИК 131433627 е основана на 19 Август 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 59,000 лв.

Хронология

2005
Регистрация на фирмата

2006-07-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG131433627 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2009-11-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. ЧЕХОВ, 2, бл. 71, вх. L, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. ЧЕХОВ, 2, бл. 71, вх. В, ет. 1

2017-07-31
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА СЧЕТОВОДСТВО, СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ И КОНСУЛТАЦИИ, ДАНЪЧНИ КОНСУЛТАЦИИ, ДАНЪЧНИ КОНСУЛТАЦИИ, РЕКЛАМНИ, МАРКЕТИНГОВИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ И ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ, ЕКСПЕРТНА И КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ И ОЦЕНЯВАНЕ НА ОБЕКТИ /ПРИ НАЛИЧИЕ НА ЛИЦЕНЗ/, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО, ТЕХНИЧЕСКИ КОНСУЛТАЦИИ И ЕКСПЕРТИЗИ, КОМИСИОННИ, СПЕДИТОРСКИ, СКЛАДОВИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРЕПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН , ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, КОМИСИОННА , СПЕДИЦИОННА И СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ , ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО , ПРЕВОЗНА , ХОТЕЛИЕРСКА , ТУРИСТИЧЕСКА / СЛЕД РАЗРЕШЕНИЕ / , ПОКУПКА , СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА , РЕСТОРАНТЬОРСТВО , ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ - ВНОС , ИЗНОС , РЕЕКСПОРТ , БАРТЕРНИ , КОМПЕСАЦИОННИ И ДРУГИ ВЪНШНОТЪРГОВСКА СДЕЛКИ И ОПЕРАЦИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ , НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА .
+ Извършване на – консултации, данъчни консултации, организиране на счетоводно отчитане и съставяне на финансови отчети по реда на закона за счетоводство. Рекламни, маркетингови, информационни и преводачески услуги. Управление на проекти в страната и в чужбина. Организиране на квалификационни курсове, семинари и професионално обучение. Проектиране, строителство, технически консултации и експертизи, ескпертна и консултантска дейност при оценяване на обекти /при наличие на лиценз/, комисионни, спедиторски, складови и превозни зделки и услуги. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско представителство и посредничество, онлайн търговия, хотелиерска, превозна и туристическа дейност /след разрешение/, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; външна търговия – внос, износ, реекспорт, бартерни, компенсационни и други външнотърговски сделки и операции и всички други търговски сделки, незабранени от закона.

2019-01-21
Промяна съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма