Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЕВА КОНТАКТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
206511562
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 17, 2021 11:33
Наименование
СЕВА КОНТАКТ
Транслитерация
SEVA CONTACT Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, ул. Свети Киприян, бл. 262, офис 6 Виж на картата
Предмет на дейност
частна охранителна дейност, /след издаване на лиценз/, консултации в сферата на охраната и сигурността; покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обра... частна охранителна дейност, /след издаване на лиценз/, консултации в сферата на охраната и сигурността; покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от внос и собствено производство; търговия с керамични изделия, комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки, транспортни услуги, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица, външнотърговски сделки, покупка, проектиране, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, изграждане на търговски и туристически обекти, реставрация и консервация на сгради; рекламни, маркетингови, информационни, преводачески услуги и финансово счетоводни услуги; управление на проекти в страната и чужбина; организиране на фотографски курсове, семинари и пленери, фотографски и всякакъв друг вид изложби и художествени събития в страната и чужбина, графичен дизайн, документални, анимационни и рекламни филми, видеоклипове, консултантски услуги, както и всички други търговски сделки и дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СВЕТОЗАР БЛАГОВЕСТОВ АНГЕЛОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СВЕТОЗАР БЛАГОВЕСТОВ АНГЕЛОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЕВА КОНТАКТ ЕООД на латиница "SEVA CONTACT Ltd" с ЕИК/ПИК 206511562 е основана на 17 Май 2021 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2021-05-17
Регистрация на фирмата

2023-03-16
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупкa нa cтоки или дpуги вeщи c цeл пpeпpодaжбaтa им в пъpвонaчaлeн, пpepaботeн или обpaботeн вид, пpодaжбa нa cтоки от внос и cобcтвeно производство, търговия с керамични изделия комиcионни, cпeдиционни, cклaдови и пpeвозни cдeлки, транспортни услуги, търговско пpeдcтaвитeлcтво и поcpeдничecтво нa мecтни и чуждecтpaнни лицa, външнотъpговcки cдeлки, покупкa, пpоeктиpaнe, cтpоeж или обзaвeждaнe нa нeдвижими имоти c цeл продажба, изгpaждaнe нa тъpговcки и туpиcтичecки обeкти, pecтaвpaция и конcepвaция нa cгpaди. Peкламни, маркетингови, инфоpмaционни и преводачески услуги. Управление на проекти в страната и чужбина. Организиране на фотографски курсове, семинари и пленери, фотографски и всякакъв друг вид изложби и художествени събития в страната и чужбина, графичен дизайн, документални, анимационни и рекламни филми, видеоклипове, консултантски услуги, както и всички други търговски сделки и дейности, незабранени със закон.
+ частна охранителна дейност, /след издаване на лиценз/, консултации в сферата на охраната и сигурността; покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от внос и собствено производство; търговия с керамични изделия, комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки, транспортни услуги, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица, външнотърговски сделки, покупка, проектиране, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, изграждане на търговски и туристически обекти, реставрация и консервация на сгради; рекламни, маркетингови, информационни, преводачески услуги и финансово счетоводни услуги; управление на проекти в страната и чужбина; организиране на фотографски курсове, семинари и пленери, фотографски и всякакъв друг вид изложби и художествени събития в страната и чужбина, графичен дизайн, документални, анимационни и рекламни филми, видеоклипове, консултантски услуги, както и всички други търговски сделки и дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма