Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЮНИОН ИНДЪСТРИ АД

Провери официално
ЕИК/ПИК
148121660
Регистрация по ЗДДС
Да - BG148121660 от 2009-06-25
Дата на регистрация
February 28, 2008 16:46
Наименование
ЮНИОН ИНДЪСТРИ
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ГЕН. ПАРЕНСОВ, 28, ет. 2 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
НАУЧНО - ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ МЕДИЦИНСКИТЕ, СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ И ТЕХНИЧЕСКИТЕ НАУКИ. РАЗРАБОТКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ВНЕДРЯВАНЕ НА ИНОВАТИВНИ ПРОЕКТИ, ИНОВАТИВНИ... НАУЧНО - ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ МЕДИЦИНСКИТЕ, СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ И ТЕХНИЧЕСКИТЕ НАУКИ. РАЗРАБОТКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ВНЕДРЯВАНЕ НА ИНОВАТИВНИ ПРОЕКТИ, ИНОВАТИВНИ ПРОДУКТИ И/ИЛИ ИНОВАТИВНИ ПРОЦЕСИ И ТЕХНОЛОГИИ; РАЗВОЙНА ПРОЕКТАНТСКА И ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА МАШИНОСТРОЕНЕТО, МЕТАЛУРГИЯТА И ЛЕКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ.СДЕЛКИ С ПАТЕНТИ, ОТСТЪПВАНЕ НА ЛИЦЕНЗИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПАТЕНТИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ; ЗА ДЕЙНОСТИТЕ КОИТО ИМАТ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ-СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ. BЪTPEШHA И BЪHШHA TЪPГOBИЯ; ПPOMИШЛEHO ПPOИЗBOДCTBO; ПPEДCTABИTEЛCTBO И AГEHTCTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA; CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT; KOMИCИOHHA, KOHCУЛTAHTCKA, CЧETOBOДHA ДEЙHOCT; TЪPГOBИЯ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ, CTPOИTEЛCTBO, ПРОЕКТИРАНЕ, МОНТАЖ И РЕМОНТ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ В СГРАДИ И РЕМОНТ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МАШИНИ И АПАРАТИ, OБЗABEЖДAHE И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ. прочети още скрии
Съвет на директорите
ТЮРХАН АЙДЪН МЮМЮН (свързан с 2 фирми)
ЕМИЛ СТОИЛОВ ИВАНОВ (свързан с 22 фирми)
ГАЛИН ДИМИТРОВ ГИГОВ (свързан с 4 фирми)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЮНИОН ИНДЪСТРИ АД с ЕИК/ПИК 148121660 е основана на 28 Февруари 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - May 15, 2018 11:15
Годишен финансов отчет - May 15, 2018 11:15
Годишен финансов отчет - May 15, 2018 11:15
Годишен финансов отчет - May 10, 2017 08:54
Годишен финансов отчет - December 22, 2015 10:29
Годишен финансов отчет - December 22, 2015 10:29
Годишен финансов отчет - December 9, 2014 09:19
Годишен финансов отчет - December 9, 2014 09:19
Годишен финансов отчет - December 9, 2014 09:19
Годишен финансов отчет - December 9, 2014 09:19

Хронология

2008-02-28
Регистрация на фирмата

2009-06-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG148121660

2012-11-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, Приморски, ул. ГЕН. ПАРЕНСОВ, 28, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. ГЕН. ПАРЕНСОВ, 28, ет. 2

2009-03-24
Промяна предмет на дейност
- BЪTPEШHA И BЪHШHA TЪPГOBИЯ; ПPOMИШЛEHO ПPOИЗBOДCTBO; ПPEДCTABИTEЛCTBO И AГEHTCTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA; CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT; KOMИCИOHHA, KOHCУЛTAHTCKA, CЧETOBOДHA ДEЙHOCT; TЪPГOBИЯ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ, CTPOИTEЛCTBO, OБЗABEЖДAHE.
+ НАУЧНО - ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ МЕДИЦИНСКИТЕ, СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ И ТЕХНИЧЕСКИТЕ НАУКИ. РАЗРАБОТКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ВНЕДРЯВАНЕ НА ИНОВАТИВНИ ПРОЕКТИ, ИНОВАТИВНИ ПРОДУКТИ И/ИЛИ ИНОВАТИВНИ ПРОЦЕСИ И ТЕХНОЛОГИИ; РАЗВОЙНА ПРОЕКТАНТСКА И ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА МАШИНОСТРОЕНЕТО, МЕТАЛУРГИЯТА И ЛЕКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ.СДЕЛКИ С ПАТЕНТИ, ОТСТЪПВАНЕ НА ЛИЦЕНЗИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПАТЕНТИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ; ЗА ДЕЙНОСТИТЕ КОИТО ИМАТ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ-СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ. BЪTPEШHA И BЪHШHA TЪPГOBИЯ; ПPOMИШЛEHO ПPOИЗBOДCTBO; ПPEДCTABИTEЛCTBO И AГEHTCTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA; CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT; KOMИCИOHHA, KOHCУЛTAHTCKA, CЧETOBOДHA ДEЙHOCT; TЪPГOBИЯ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ, CTPOИTEЛCTBO, OБЗABEЖДAHE И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ.

2014-05-31
Промяна предмет на дейност
- НАУЧНО - ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ МЕДИЦИНСКИТЕ, СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ И ТЕХНИЧЕСКИТЕ НАУКИ. РАЗРАБОТКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ВНЕДРЯВАНЕ НА ИНОВАТИВНИ ПРОЕКТИ, ИНОВАТИВНИ ПРОДУКТИ И/ИЛИ ИНОВАТИВНИ ПРОЦЕСИ И ТЕХНОЛОГИИ; РАЗВОЙНА ПРОЕКТАНТСКА И ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА МАШИНОСТРОЕНЕТО, МЕТАЛУРГИЯТА И ЛЕКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ.СДЕЛКИ С ПАТЕНТИ, ОТСТЪПВАНЕ НА ЛИЦЕНЗИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПАТЕНТИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ; ЗА ДЕЙНОСТИТЕ КОИТО ИМАТ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ-СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ. BЪTPEШHA И BЪHШHA TЪPГOBИЯ; ПPOMИШЛEHO ПPOИЗBOДCTBO; ПPEДCTABИTEЛCTBO И AГEHTCTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA; CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT; KOMИCИOHHA, KOHCУЛTAHTCKA, CЧETOBOДHA ДEЙHOCT; TЪPГOBИЯ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ, CTPOИTEЛCTBO, OБЗABEЖДAHE И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ.
+ НАУЧНО - ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕСТВЕНИТЕ МЕДИЦИНСКИТЕ, СЕЛСКОСТОПАНСКИТЕ И ТЕХНИЧЕСКИТЕ НАУКИ. РАЗРАБОТКА, ИЗПЪЛНЕНИЕ И ВНЕДРЯВАНЕ НА ИНОВАТИВНИ ПРОЕКТИ, ИНОВАТИВНИ ПРОДУКТИ И/ИЛИ ИНОВАТИВНИ ПРОЦЕСИ И ТЕХНОЛОГИИ; РАЗВОЙНА ПРОЕКТАНТСКА И ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА МАШИНОСТРОЕНЕТО, МЕТАЛУРГИЯТА И ЛЕКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ.СДЕЛКИ С ПАТЕНТИ, ОТСТЪПВАНЕ НА ЛИЦЕНЗИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПАТЕНТИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ; ЗА ДЕЙНОСТИТЕ КОИТО ИМАТ РАЗРЕШИТЕЛЕН РЕЖИМ-СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА СЪОТВЕТНОТО РАЗРЕШЕНИЕ. BЪTPEШHA И BЪHШHA TЪPГOBИЯ; ПPOMИШЛEHO ПPOИЗBOДCTBO; ПPEДCTABИTEЛCTBO И AГEHTCTBO HA MECTHИ И ЧУЖДECTPAHHИ ФИЗИЧECKИ И ЮPИДИЧECKИ ЛИЦA; CДEЛKИ C ИHTEЛEKTУAЛHA COБCTBEHOCT; KOMИCИOHHA, KOHCУЛTAHTCKA, CЧETOBOДHA ДEЙHOCT; TЪPГOBИЯ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ, CTPOИTEЛCTBO,ПРОЕКТИРАНЕ, МОНТАЖ И РЕМОНТ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ИНСТАЛАЦИИ В СГРАДИ И РЕМОНТ НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ МАШИНИ И АПАРАТИ, OБЗABEЖДAHE И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма