Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНБОКС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
148145120
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ЕНБОКС
Транслитерация
ENBOX ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Тодор Икономов, 15, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантска дейност, търговия с услуги и недвижимо имущество; търговска дейност в страната и чужбина; външна икономическа дейност, търговско представителство и агентство, покупка стоки или дру... Консултантска дейност, търговия с услуги и недвижимо имущество; търговска дейност в страната и чужбина; външна икономическа дейност, търговско представителство и агентство, покупка стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство; развлекателни игри след съответното разрешение; интернет услуги; поддръжка, сглобка и продажба на метални изделия, производство на стоки с цел продажба; металообработване; както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ивайло Николов Николов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ивайло Николов Николов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНБОКС ЕООД на латиница "ENBOX ltd" с ЕИК/ПИК 148145120 е основана на 27 Октомври 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИН НАВИГАТОР", но на 31 Декември 2021 година то бива сменено на сегашното "ЕНБОКС". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2010-09-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. СТУДЕНТСКА, 11, ет. 14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. Витоша, 126, ет. 6
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- консултантска дейност; търговия и услуги с недвижимо имущество, търговска дейност в страната и чужбина; външно – икономическа дейност, търговско представителство и агентство, покупка на стоки или др. вещи в първоначален, преработен и обработен вид; услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство; развлекателни игри, след съответно разрешение, интернет услуги; поддръжка, сглобка и продажба на компютри; производство на стоки с цел продажба
+ Разработка на инвестиционни проекти в областта на възобновяемите енергийни източници. Проучвания, измервания, моделиране и анализи в областта на ветроенергийните измервания. Консултации и услуги за разработка на инвестиционни проекти. Монтаж, поддръжка и експлоатация на съоръжения за измерване на метеорологични параметри на околната среда. Производство на електроенергия от вятер и други възобновяеми енергийни източници.

2013-12-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. Витоша, 126, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Христо Белчев, 19, ет. 2

2021-12-31
Промяна наименование
Името се сменя от ИН НАВИГАТОР на ЕНБОКС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Христо Белчев, 19, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Тодор Икономов, 15, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Разработка на инвестиционни проекти в областта на възобновяемите енергийни източници. Проучвания, измервания, моделиране и анализи в областта на ветроенергийните измервания. Консултации и услуги за разработка на инвестиционни проекти. Монтаж, поддръжка и експлоатация на съоръжения за измерване на метеорологични параметри на околната среда. Производство на електроенергия от вятер и други възобновяеми енергийни източници.
+ Консултантска дейност, търговия с услуги и недвижимо имущество; търговска дейност в страната и чужбина; външна икономическа дейност, търговско представителство и агентство, покупка стоки или други вещи в първоначален, преработен или обработен вид; услуги в областта на бита, промишлеността и селското стопанство; развлекателни игри след съответното разрешение; интернет услуги; поддръжка, сглобка и продажба на метални изделия, производство на стоки с цел продажба; металообработване; както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма