Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТИЯ-ДИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
160102320
Регистрация по ЗДДС
Да - BG160102320 от 2007-09-03 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
ТИЯ-ДИ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Има 11599 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Създаване на Учебен–образователен център за работа с деца за след училищна подготовка до 18 год. Създаване на занималня за деца до 18 год. с образователна цел в следните направления: целодневна и полу... Създаване на Учебен–образователен център за работа с деца за след училищна подготовка до 18 год. Създаване на занималня за деца до 18 год. с образователна цел в следните направления: целодневна и полудневна занималня; съботно-неделна занималня; образователен център за помощ при подготовката на учебният материал на децата, както и с игри и забавления; организиране на лагери, зелени училища, посещения на кино, театри, музеи, провеждане на рождени дни и тържества; провеждане на езикови курсове; образователни школи; школи по приложни изкуства; музикални курсове; изобразителни и арт школи; тренинги за социални умения и справяне с гнева; изготвяне на индивидуални програми за деца с образователна и развлекателна цел; IQ диагностициране на интелектуалните и практическите способности на децата и тяхната професионална насоченост; музико терапия; арт терапия; работа с родителите и провеждане на тренинги и семинари на родителите с обучителна и възпитателна цел. Извършване на музикални услуги. Откриване на продуцентска къща и извършване на дейности, свързани с нейното съществуване. Психологическо, бизнес и музикално консултиране. Търговска дейност- търговия на едро н дребно, внос и износ на всякакъв вид промишлени стоки и стоки за бита. Складова, спедиторска, комисионна, транспортна дейност в страната и чужбина производство на промишлени стоки и на стоки за бита. Ресторантьорство и хотелиерство. Международен и вътрешен туризъм. Маркетингова, рекламна и проучвателна дейност. Извършване на всякакъв вид услуги - посреднически, консултантски, комисионерски, ремонтни и други. Спедиторски и транспортни услуги. Туристически услуги в страната и чужбина. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и осъществяване на всякакъв вид дейности и услуги, които не са забранени със закон и подзаконови нормативни актове; психологическо консултиране -детско, семейно, брачно, бизнес консултиране; астрология; козметика - масажи, фризьорство, маникюр, педикюр; здравен мениджмънт; търговия с БАД; онлайн - търговия; онлайн магазини; дистрибуция с фирма ТИЕНС, БАД; внос износ; организиране и водене на семинари, бизнес консултинг. Коучинг; счетоводни услуги; производство на мебели, монтаж и реставрация на мебели; демонтаж на мебели. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВИОЛЕТ РАДОСЛАВОВА ДИМИЕВА (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДЕНИСЛАВА СТЕЛИЯНОВА СТАНЕВА 2,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВИОЛЕТКА РАДОСЛАВОВА ДИМИЕВА 3,000.00 лв - 60.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВИОЛЕТ РАДОСЛАВОВА ДИМИЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (3,500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТИЯ-ДИ ЕООД с ЕИК/ПИК 160102320 е основана на 14 Февруари 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 3,500 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2007-09-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG160102320 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2012-03-29
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, 131, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, вх. А, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- Извършване на музикални услуги, откриване на продуцентска къща и извършване на дейности, свързани с нейното съществуване, психологическо, бизнес и музикално консултиране, търговска дейност- търговия на едро и дребно, внос и износ на всякакъв вид промишлени стоки и стоки за бита, складова, спедиторска, комисионна, транспортна дейност в страната и чужбина , производство на промишлени стоки и на стоки за бита, ресторантьорство и хотелиерство, международен и вътрешен туризъм, маркетингова, рекламна и проучвателна дейност, извършване на всякакъв вид услуги- посреднически, консултантски, комисионерски, ремонтни и други, спедиторски и транспортни услуги, туристически услуги в страната и чужбина, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и осъществяване на всякакъв вид дейности и услуги, които не са забранени със закон и подзаконови нормативни актове.
+ Извършване на музикални услуги. Откриване на продуцентска къща и извършване на дейности, свързани с нейното съществуване. Психологическо, бизнес и музикално консултиране. Търговска дейност- търговия на едро н дребно, внос и износ на всякакъв вид промишлени стоки и стоки за бита. Складова, спедиторска, комисионна, транспортна дейност в страната и чужбина производство на промишлени стоки и на стоки за бита. Ресторантьорство и хотелиерство. Международен и вътрешен туризъм. Маркетингова, рекламна и проучвателна дейност. Извършване на всякакъв вид услуги - посреднически, консултантски, комисионерски, ремонтни и други. Спедиторски и транспортни услуги. Туристически услуги в стрината и чужбина. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и осъществяване на всякакъв вид дейности и услуги, които не са забранени със закон и подзаконови нормативни актове; психологическо консултиране - детско, семейно, брачно, бизнес консултиране; астрология; козметика - масажи, фризьорство, маникюр, педикюр; здравен мениджмънт; търговия с БАД; онлайн - търговия; онлайн магазини; дистрибуция с фирма ТИЕНС, БАД; внос износ; организиране и водене на семинари, бизнес консултинг. Коучинг; счетоводни услуги; производство на мебели, монтаж и реставрация на мебели; демонтаж на мебели.

2013-01-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, вх. А, ет. 1

2014-05-26
Промяна предмет на дейност
- Извършване на музикални услуги. Откриване на продуцентска къща и извършване на дейности, свързани с нейното съществуване. Психологическо, бизнес и музикално консултиране. Търговска дейност- търговия на едро н дребно, внос и износ на всякакъв вид промишлени стоки и стоки за бита. Складова, спедиторска, комисионна, транспортна дейност в страната и чужбина производство на промишлени стоки и на стоки за бита. Ресторантьорство и хотелиерство. Международен и вътрешен туризъм. Маркетингова, рекламна и проучвателна дейност. Извършване на всякакъв вид услуги - посреднически, консултантски, комисионерски, ремонтни и други. Спедиторски и транспортни услуги. Туристически услуги в стрината и чужбина. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и осъществяване на всякакъв вид дейности и услуги, които не са забранени със закон и подзаконови нормативни актове; психологическо консултиране - детско, семейно, брачно, бизнес консултиране; астрология; козметика - масажи, фризьорство, маникюр, педикюр; здравен мениджмънт; търговия с БАД; онлайн - търговия; онлайн магазини; дистрибуция с фирма ТИЕНС, БАД; внос износ; организиране и водене на семинари, бизнес консултинг. Коучинг; счетоводни услуги; производство на мебели, монтаж и реставрация на мебели; демонтаж на мебели.
+ Създаване на Учебен–образователен център за работа с деца за след училищна подготовка до 18 год. Създаване на занималня за деца до 18 год. с образователна цел в следните направления: целодневна и полудневна занималня; съботно-неделна занималня; образователен център за помощ при подготовката на учебният материал на децата, както и с игри и забавления; организиране на лагери, зелени училища, посещения на кино, театри, музеи, провеждане на рождени дни и тържества; провеждане на езикови курсове; образователни школи; школи по приложни изкуства; музикални курсове; изобразителни и арт школи; тренинги за социални умения и справяне с гнева; изготвяне на индивидуални програми за деца с образователна и развлекателна цел; IQ диагностициране на интелектуалните и практическите способности на децата и тяхната професионална насоченост; музико терапия; арт терапия; работа с родителите и провеждане на тренинги и семинари на родителите с обучителна и възпитателна цел. Извършване на музикални услуги. Откриване на продуцентска къща и извършване на дейности, свързани с нейното съществуване. Психологическо, бизнес и музикално консултиране. Търговска дейност- търговия на едро н дребно, внос и износ на всякакъв вид промишлени стоки и стоки за бита. Складова, спедиторска, комисионна, транспортна дейност в страната и чужбина производство на промишлени стоки и на стоки за бита. Ресторантьорство и хотелиерство. Международен и вътрешен туризъм. Маркетингова, рекламна и проучвателна дейност. Извършване на всякакъв вид услуги - посреднически, консултантски, комисионерски, ремонтни и други. Спедиторски и транспортни услуги. Туристически услуги в страната и чужбина. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и осъществяване на всякакъв вид дейности и услуги, които не са забранени със закон и подзаконови нормативни актове; психологическо консултиране -детско, семейно, брачно, бизнес консултиране; астрология; козметика - масажи, фризьорство, маникюр, педикюр; здравен мениджмънт; търговия с БАД; онлайн - търговия; онлайн магазини; дистрибуция с фирма ТИЕНС, БАД; внос износ; организиране и водене на семинари, бизнес консултинг. Коучинг; счетоводни услуги; производство на мебели, монтаж и реставрация на мебели; демонтаж на мебели.

2021-11-17
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма