Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОМПЛЕКС ЗА СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ ДОВЕРИЕ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204195329
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 5, 2016 15:00
Наименование
КОМПЛЕКС ЗА СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ ДОВЕРИЕ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ХРИСТО БОТЕВ, 92, ет. 5 Виж на картата
Има 28 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на различни краткосрочни и дългосрочни социални услуги на възрастни в дома и/или в определените от закона специализирани институции, за предоставяне на социални услуги: личен асистент, ... Предоставяне на различни краткосрочни и дългосрочни социални услуги на възрастни в дома и/или в определените от закона специализирани институции, за предоставяне на социални услуги: личен асистент, социален асистент, домашен помощник, изграждане и обслужване в домашен социален патронаж, обществени трапезарии, изграждане и предоставяне на социални услуги в: дневен център, център за социална рехабилитация и интеграция, социален учебно професионален център, център за обществена подкрепа, извършване на всякаква друга дейност незабранена от закона по смисъла на чл.1 от Търговския закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВИОЛЕТ РАДОСЛАВОВА ДИМИЕВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВИОЛЕТ РАДОСЛАВОВА ДИМИЕВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОМПЛЕКС ЗА СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ ДОВЕРИЕ ЕООД с ЕИК/ПИК 204195329 е основана на 5 Август 2016 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АКАДЕМИЯ ЗА КРАСОТА И БИЗНЕС", но на 4 Юли 2018 година то бива сменено на сегашното "КОМПЛЕКС ЗА СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ ДОВЕРИЕ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2016-08-05
Регистрация на фирмата

2018-07-04
Промяна наименование
Името се сменя от АКАДЕМИЯ ЗА КРАСОТА И БИЗНЕС на КОМПЛЕКС ЗА СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ ДОВЕРИЕ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 91, вх. А, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ХРИСТО БОТЕВ, 92, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Създаване на учебен-образователен център за работа с деца за след училищна подготовка до 18 год. и за подготовка на кадри във фризьорство, козметика, маникюр, педикюр, масаж и др.създаване на занималия за деца до 18 год. с образователна цел в следните направления: целодневна и полудневна занималия; съботно-неделна занималия; образователен център за помощ при подготовката на учебният материал на децата, както и с игри и забавления; организиране на лагери, зелени училища, посещения на кино, театри, музеи, провеждане на рождени дни и тържества; провеждане на езикови курсове; образователни школи; школи по приложни изкуства; музикални курсове; изобразителни и арт школи; тренинги за социални умения и справяне с гнева; изготвяне на индивидуални програми за депа с образователна и развлекателна цел; IQ диагностициране на интелектуалните и практическите способности на депата и тяхната професионална насоченост; музико терапия; арт терапия; работа с родителите и провеждане на тренинги и семинари на родителите с обучителна и възпитателна цел. Извършване на музикални услуги. Откриване на продуцентска къща и извършване на дейности, свързани с нейното съществуване. Психологическо, бизнес и музикално консултиране. Търговска дейност - търговия на едро н дребно, внос и износ на всякакъв вид промишлени стоки и стоки за бита. складова, спедиторска, комисионна, транспортна дейност в страната и чужбина производство на промишлени стоки и на стоки за бита. Ресторантьорство и хотелиерство. Международен и вътрешен туризъм. Маркетингова, рекламна и проучвателна дейност. извършване на всякакъв вид услуги - посреднически, консултантски, комисионерски, ремонтни и други. Спедиторски и транспортни услуги. Туристически услуги в страната и чужбина. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и осъществяване на всякакъв вид дейности и услуги, които не са забранени със закон и подзаконови нормативни актове; психологическо консултиране -детско, семейно, брачно, бизнес консултиране; астрология; козметика - масажи, фризьорство, маникюр, педикюр; здравен мениджмънт; търговия с БАД; онлайн - търговия; онлайн магазини; внос износ; организиране и водене на семинари, бизнес консултант; коучинг; счетоводни услуги; производство на мебели, монтаж и реставрация на мебели; демонтаж на мебели. Упражняване, предписване и прилагане на неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве, след регистрация в районната здравна инспекция в областта, където практикува, които включват: използване на нелекарствени продукти от органичен произход, използване на нелекарствени продукти от минерален произход, използване на нетрадиционни физикални методи, хомеопатия, акупунктура и акупресура, ирисови, пулсови и аурикупарни методи на изследване, диетика и лечебно гладуване.
+ Предоставяне на различни краткосрочни и дългосрочни социални услуги на възрастни в дома и/или в определените от закона специализирани институции, за предоставяне на социални услуги: личен асистент, социален асистент, домашен помощник, изграждане и обслужване в домашен социален патронаж, обществени трапезарии, изграждане и предоставяне на социални услуги в: дневен център, център за социална рехабилитация и интеграция, социален учебно професионален център, център за обществена подкрепа, извършване на всякаква друга дейност незабранена от закона по смисъла на чл.1 от Търговския закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма