Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТРАНСФРОНТИЕР АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175189690
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175189690 от 2008-02-28 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
2006 година
Наименование
ТРАНСФРОНТИЕР
Транслитерация
TRANSFRONTIER
Оборот
72,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бул. ШИПЧЕНСКИ ПРОХОД, 11 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
7032
Предмет на дейност
Придобиване и инвестиции в недвижими имоти; покупко-продажба и управление на недвижими имоти; проучване, проектиране, строителство и ремонти; обзавеждане и експлоатация на недвижими имоти; маркети... Придобиване и инвестиции в недвижими имоти; покупко-продажба и управление на недвижими имоти; проучване, проектиране, строителство и ремонти; обзавеждане и експлоатация на недвижими имоти; маркетинг и бизнесконсултации; управление на проекти; счетоводни услуги и консултации; организиране на счетоводно отчитане; съставяне на счетоводни отчети; извършване на независим финансов одит на финансови отчети на предприятия; одиторски услуги; данъчни и финансови консултации; проучване на финансовото състояние; управление на човешките ресурси; управление и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; агентска, комисионна и посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Съвет на директорите
Ивелин Русинов Борисов (свързан с 8 фирми)
„Енерджи Мениджмънт Енд Трейд” ЕООД (свързан с 8 фирми)
„Римекс” ЕООД (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 72,000 24.14% - -
2020 58,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТРАНСФРОНТИЕР АД на латиница "TRANSFRONTIER" с ЕИК/ПИК 175189690 е основана на 10 Август 2008 година с правна форма "Акционерно дружество" или на кратко "АД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТРАНСФРОНТИЕР ДЕВЕЛОПМЕНТ", но на 8 Февруари 2019 година то бива сменено на сегашното "ТРАНСФРОНТИЕР". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 72,000 лв.

Хронология

2006
Регистрация на фирмата

2008-02-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175189690 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2019-02-08
Промяна наименование
Името се сменя от ТРАНСФРОНТИЕР ДЕВЕЛОПМЕНТ на ТРАНСФРОНТИЕР
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ШИПЧЕНСКИ ПРОХОД, 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, бул. ШИПЧЕНСКИ ПРОХОД, 11
Промяна предмет на дейност
- ПРИДОБИВАНЕ И ИНВЕСТИЦИИ В НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА И УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПРОУЧВАНЕ, ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТИ, ОБЗАВЕЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, МАРКЕТИНГ И БИЗНЕСКОНСУЛТАЦИИ, УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, АГЕНТСКА, КОМИСИОННА И ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Придобиване и инвестиции в недвижими имоти; покупко-продажба и управление на недвижими имоти; проучване, проектиране, строителство и ремонти; обзавеждане и експлоатация на недвижими имоти; маркетинг и бизнесконсултации; управление на проекти; счетоводни услуги и консултации; организиране на счетоводно отчитане; съставяне на счетоводни отчети; извършване на независим финансов одит на финансови отчети на предприятия; одиторски услуги; данъчни и финансови консултации; проучване на финансовото състояние; управление на човешките ресурси; управление и представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица; агентска, комисионна и посредническа дейност, както и всякаква друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма