Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СМЕТКА 101 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175328706
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
СМЕТКА 101
Транслитерация
SMETKA 101 Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, МИМИ БАЛКАНСКА, 60А Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради, изграждане и управление на логистични центрове, услуги за управление на стоки и товари, дистрибуция на стоки в страната и в чужбина, ... Дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради, изграждане и управление на логистични центрове, услуги за управление на стоки и товари, дистрибуция на стоки в страната и в чужбина, товаро-разтоварна дейност, съхранение на стоки, управление на складови наличности и контрол на качеството, окомплектоване на стоки и товари, пакетаж и препакетаж, транспортна дейност, търговско представителство, агентство и посредничество на местни и чуждестранни лица; маркетинг и реклама, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законодателството на Република България. Когато за извършването на определена дейност се изисква от закона лиценз, дейността се извършва след снабдяването с такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАДА ХРИСТОВА ПЕТРОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РАДА ХРИСТОВА ПЕТРОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СМЕТКА 101 ЕООД на латиница "SMETKA 101 Ltd" с ЕИК/ПИК 175328706 е основана на 12 Декември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2019-12-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бл. 277, вх. 1, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, МИМИ БАЛКАНСКА, 60А
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-03-05
Промяна предмет на дейност
- СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ, ВНОС, ИЗНОС, РЕЕКСПОРТ, БАРТЕРНИ СДЕЛКИ, ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ, ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ, ПРЕРАБОТКА И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СТОКИ ЗА БИТА И ПРОМИШЛЕНОСТТА, ТЪРГОВИЯ С ВИЧКИ ВИДОВЕ ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С АЛКОХОЛ И БЕЗАЛКОХОЛНИ НАПИТКИ, ОБМЕН НА ВАЛУТА, ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ, ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ С ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА СТОКИ, ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, НЕЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН, УКАЗ ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ Дейности по реализиране на инвестиционни проекти за сгради, изграждане и управление на логистични центрове, услуги за управление на стоки и товари, дистрибуция на стоки в страната и в чужбина, товаро-разтоварна дейност, съхранение на стоки, управление на складови наличности и контрол на качеството, окомплектоване на стоки и товари, пакетаж и препакетаж, транспортна дейност, търговско представителство, агентство и посредничество на местни и чуждестранни лица; маркетинг и реклама, както и всяка друга дейност, която не е забранена от законодателството на Република България. Когато за извършването на определена дейност се изисква от закона лиценз, дейността се извършва след снабдяването с такъв.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма