Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РАДА ХРИСТОВА ПЕТРОВА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200778583
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 21, 2009 11:47
Наименование
РАДА ХРИСТОВА ПЕТРОВА
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул.ИВАН Н. ШАБЛИН, 60А Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработка на бизнес планове и инвестиционни проекти, вкл. за финансиране по различни програми на Европейския Съюз; Извършване на оценка, презентация и последващ контрол по изпълнение на инвестици... Разработка на бизнес планове и инвестиционни проекти, вкл. за финансиране по различни програми на Европейския Съюз; Извършване на оценка, презентация и последващ контрол по изпълнение на инвестиционни проекти; консултации при избор на инвеститори и схеми за финансиране (банкови кредити, капиталови пазари); изготвяне на анализи на финансовото състояние на търговски дружества и други незабранени от закона дейности. Когато за извършването на определена дейност се изисква от закона лиценз, дейността се извършва след снабдяването с такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РАДА ХРИСТОВА ПЕТРОВА (свързан с 11 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РАДА ХРИСТОВА ПЕТРОВА (свързан с 11 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РАДА ХРИСТОВА ПЕТРОВА ЕООД с ЕИК/ПИК 200778583 е основана на 21 Юли 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-07-21
Регистрация на фирмата

2019-05-07
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ВСЯКАКВИ СТОКИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА; ПРОИЗВОДСТВО С ЦЕЛ ПРОДАЖБА НА ВСЯКАКВИ СТОКИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; РАЗКРИВАНЕ НА МАГАЗИНИ И БУТИЦИ; ВНОС-ИЗНОС; ОРГАНИЗИРАНЕ НА КУРСОВЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ; РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ; СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ, ТРАНСПОРТ И СПЕДИЦИЯ; КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН.
+ Разработка на бизнес планове и инвестиционни проекти, вкл. за финансиране по различни програми на Европейския Съюз; Извършване на оценка, презентация и последващ контрол по изпълнение на инвестиционни проекти; консултации при избор на инвеститори и схеми за финансиране (банкови кредити, капиталови пазари); изготвяне на анализи на финансовото състояние на търговски дружества и други незабранени от закона дейности. Когато за извършването на определена дейност се изисква от закона лиценз, дейността се извършва след снабдяването с такъв.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма