Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОЛЕСНИК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175331595
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175331595 от 2007-08-16 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
КОЛЕСНИК
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, ул. ИВАН ШИШМАН 17 ет.1 ап.1 Виж на картата
Предмет на дейност
Работа с взривни вещества, и всичко свързано с производството и покупко-продажбата на промишлени взривни вещества; покупко-продажба на недвижими имоти; цялостно строителство, обзавеждане и оборудв... Работа с взривни вещества, и всичко свързано с производството и покупко-продажбата на промишлени взривни вещества; покупко-продажба на недвижими имоти; цялостно строителство, обзавеждане и оборудване на сгради и на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, внос и износ, административни и офис услуги, консултантски услуги, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми, както и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. Когато има разрешителен режим за някоя от гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след получаване на съответното разрешение. Всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИЛА ИВАНОВА МАКСИМОВА (свързан с 6 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НИКОЛАЙ ИВАНОВИЧ КОЛЕСНИК 3,000.00 лв - 60.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИЛА ИВАНОВА МАКСИМОВА 2,000.00 лв - 40.00% дял (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИЛА ИВАНОВА МАКСИМОВА (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОЛЕСНИК ЕООД с ЕИК/ПИК 175331595 е основана на 3 Декември 2010 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ботевград, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2007-08-16
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175331595 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-06-08
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ СЪС ИМПОРТНИ И ЕКСПОРТНИ АКЦИЗНИ СТОКИ, СПИРТНИ НАПИТКИ И СПИРТ НА ЕДРО И ДРЕБНО В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПРОИЗВОДСТВО НА СПИРТНИ НАПИТКИ И СПИРТ, ПРОИЗВОДСТВО НА ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ И ИЗДЕЛИЯ НА ХРАНИТЕЛНО-ВКУСОВАТА ПРОМИШЛЕНОСТ ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, ПРЕВОЗНА, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА, ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ ИЛИ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ Работа с взривни вещества, и всичко свързано с производството и покупко-продажбата на промишлени взривни вещества; покупко-продажба на недвижими имоти; цялостно строителство, обзавеждане и оборудване на сгради и на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, внос и износ, административни и офис услуги, консултантски услуги, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми, както и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. Когато има разрешителен режим за някоя от гореизброените дейности, същите ще бъдат упражнявани след получаване на съответното разрешение. Всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма