Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Море 13 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202677259
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 29, 2013 10:54
Наименование
Море 13
Транслитерация
More 13 Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, Иван Шишман, 17, вх. Б, ет. 1 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Работа с взривни вещества, и всичко свързано с производството и покупко-продажбата на промишлени взривни вещества; покупко-продажба на недвижими имоти; цялостно строителство, обзавеждане и оборудв... Работа с взривни вещества, и всичко свързано с производството и покупко-продажбата на промишлени взривни вещества; покупко-продажба на недвижими имоти; цялостно строителство, обзавеждане и оборудване на сгради и на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, внос и износ, административни и офис услуги, консултантски услуги, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми, както и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. Когато има разрешителен режим, след съответното разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНДРЕЙ ВЯЧЕСЛАВОВИЧ СМИРНОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Снежанка Райчева Петрова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Море 13 ЕООД на латиница "More 13 Ltd" с ЕИК/ПИК 202677259 е основана на 29 Юли 2013 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ботевград, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2013-07-29
Регистрация на фирмата

2015-05-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, Иван Шишман, 17, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ботевград, Иван Шишман, 17, вх. Б, ет. 1
Промяна предмет на дейност
- покупко-продажба на недвижими имоти, цялостно строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ Работа с взривни вещества, и всичко свързано с производството и покупко-продажбата на промишлени взривни вещества; покупко-продажба на недвижими имоти; цялостно строителство, обзавеждане и оборудване на сгради и на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, внос и износ, административни и офис услуги, консултантски услуги, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни фирми, както и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. Когато има разрешителен режим, след съответното разрешение.

2015-09-01

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма