Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОРЕО БИЛДИНГ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
175385041
Регистрация по ЗДДС
Да - BG175385041 от 2009-02-18 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
2007 година
Наименование
БОРЕО БИЛДИНГ
Транслитерация
“BOREO BUILDING” LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. „Витоша“, 104, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Строителство и инвестиции в областта на строителството в страната и чужбина; внос, износ, реекспорт, транзит на строителни материали и стоки в първоначален, обработен и преработен вид; търговс... Строителство и инвестиции в областта на строителството в страната и чужбина; внос, износ, реекспорт, транзит на строителни материали и стоки в първоначален, обработен и преработен вид; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина; производствена, инженерингова, консултантска, сервизна, вътрешно и външно търговска дейност; строителство, ремонт, изпълнение на строително-монтажни работи, инвестиции, сделки с недвижими имоти в страната и чужбина; управление на проекти; консултантска дейност; търговия на едро и дребно със стоки в първоначален, обработен и преработен вид; производство и реализация на стоки и услуги в страната и чужбина; вътрешно и външно-икономическа дейност, както и предоставяне на други услуги незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦВЕТАН ПЕТРОВ ДЖОКОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЦВЕТАН ПЕТРОВ ДЖОКОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЛЮБОМИР ПЕТРОВ ПЕТРАКИЕВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СИМОНА ЛЮБОМИРОВА ПЕТРАКИЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОРЕО БИЛДИНГ ООД на латиница "“BOREO BUILDING” LTD." с ЕИК/ПИК 175385041 е основана на 13 Ноември 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БАСС", но на 10 Юли 2017 година то бива сменено на сегашното "БОРЕО БИЛДИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2007
Регистрация на фирмата

2009-02-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG175385041 на основание друго от ЗДДС

2011-07-02

2011-07-07
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-07-10
Промяна наименование
Името се сменя от БАСС на БОРЕО БИЛДИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ИВАЙЛО, 4, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. „Витоша“, 104, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- KOHCУЛTAHTCKA, OДИTOPCKA И CЧETOBOДHA ДEЙHOCT, ПPOИЗBOДCTBO И TЪPГOBИЯ CЬC CEЛCKOCTOПAHCKA ПPOДУKЦИЯ, CTPOИTEЛCTBO, TЪPГOBCKИ CДEЛKИ, BЪTPEШHO И BЪHШHOИKOHOMИЧECKA ДEЙHOCT, ПPOИЗBOДCTBO HA CTOKИ C ЦEЛ ПPOДAЖБA, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO, ПOCPEДHИЧECTBO И AГEHTCTBO, ПPEДOCTABЯHE HA ДPУГИ УCЛУГИ И BCИЧKИ ДEЙHOCTИ HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA.
+ Строителство и инвестиции в областта на строителството в страната и чужбина; внос, износ, реекспорт, транзит на строителни материали и стоки в първоначален, обработен и преработен вид; търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни юридически и физически лица в страната и чужбина; производствена, инженерингова, консултантска, сервизна, вътрешно и външно търговска дейност; строителство, ремонт, изпълнение на строително-монтажни работи, инвестиции, сделки с недвижими имоти в страната и чужбина; управление на проекти; консултантска дейност; търговия на едро и дребно със стоки в първоначален, обработен и преработен вид; производство и реализация на стоки и услуги в страната и чужбина; вътрешно и външно-икономическа дейност, както и предоставяне на други услуги незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма