Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЕЛИ ТРАНС 09 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200212464
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 27, 2008 10:20
Наименование
ВЕЛИ ТРАНС 09
Транслитерация
VELI TRANS 09
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Петко Д. Петков, 55 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Комисионни, спедиционни и превозни сделки; производство или покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид; импорт и експорт на стоки в България, Европейския с... Комисионни, спедиционни и превозни сделки; производство или покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид; импорт и експорт на стоки в България, Европейския съюз и трети страни; търговия на едро и дребно, представителство на местни и чуждестранни лица и всякакъв вид други дейности и услуги, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Красимир Гошев Янков (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Красимир Гошев Янков (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЕЛИ ТРАНС 09 ЕООД на латиница "VELI TRANS 09" с ЕИК/ПИК 200212464 е основана на 27 Юни 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АНИ ГОЛД 08", но на 25 Април 2017 година то бива сменено на сегашното "ВЕЛИ ТРАНС 09". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-06-27
Регистрация на фирмата

2017-04-25
Промяна наименование
Името се сменя от АНИ ГОЛД 08 на ВЕЛИ ТРАНС 09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Говедаре, 27- МА, 36
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. Петко Д. Петков, 55
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СРЕБЪРНА,ЗЛАТНА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ВИДОВЕ БИЖУТЕРИЯ В СТРАНАТ И ЧУЖБИНА/СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ РАЗРЕШЕНИЯ/, ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНА, ХРАНИТЕЛНА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ТРАНСПОРТНА УСЛУГА, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКА ДЕЙНОСТ И УСЛУГА, ПОЗВОЛЕНА ПО ЧЛ.1 ОТ ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ Комисионни, спедиционни и превозни сделки; производство или покупка на стоки и други вещи с цел препродаване в първоначален или преработен вид; импорт и експорт на стоки в България, Европейския съюз и трети страни; търговия на едро и дребно, представителство на местни и чуждестранни лица и всякакъв вид други дейности и услуги, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма