Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНЕРДЖИ - 62 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200295175
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200295175 от 2008-09-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 12, 2008 17:08
Наименование
ЕНЕРДЖИ - 62
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Резбарци, ЛИЛЯНА ДИМИТРОВА, 2 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Продажба на стоки от собствено производство, покупка на ценни книги с цел да ги продаде, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, валутни сделк... Продажба на стоки от собствено производство, покупка на ценни книги с цел да ги продаде, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, валутни сделки, складови сделки, лицинзионни сделк, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, проектиранe, строителство, монтаж и експлоатация на електроцентрали и съоръжения от възобновяеми източни в т.ч. вятърна енергия, придобиване на сертификат за произход, зелени сертификати и търговия с тях, лизинг. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗЛАТКО ГЕОРГИЕВ ПЕТКОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЗЛАТКО ГЕОРГИЕВ ПЕТКОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНЕРДЖИ - 62 ЕООД с ЕИК/ПИК 200295175 е основана на 12 Август 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Резбарци, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-08-12
Регистрация на фирмата

2008-08-13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД

2008-09-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200295175 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2008-12-09
Промяна предмет на дейност
- Продажба на стоки от собствено производство; покупка на ценни книги с цел да ги продаде, търтовско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; валутни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол; сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг.
+ Продажба на стоки от собствено производство, покупка на ценни книги с цел да ги продаде, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, валутни сделки, складови сделки, лицинзионни сделк, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, проектиранe, строителство, монтаж и експлоатация на електроцентрали и съоръжения от възобновяеми източни в т.ч. вятърна енергия, придобиване на сертификат за произход, зелени сертификати и търговия с тях, лизинг.

2012-10-05
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-03-24
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма