Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МКГ ГРУП АД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200355074
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 9, 2008 13:09
Наименование
МКГ ГРУП
Транслитерация
MKG GROUP
Правна форма
Акционерно дружество (АД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, 58, вх. В, ет. 2 Виж на картата
Има 59 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, с изключение на забранените от закона, продажба на закупените с тази цел стоки или други вещи, какт... покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, с изключение на забранените от закона, продажба на закупените с тази цел стоки или други вещи, както и на такива от собствено производство, външнотърговска дейност, участие в свободни безмитни зони, управление на стокови тържища, търговско представителство и посредничество, комисионна дейност, спедиционна, складова и лизингова дейност, производство и продажба на животинска и друга селскостопанска продукция, вътрешен и международен превоз на пътници и товари, вътрешен и международен туризъм, антикварна и разносна търговия, ресторантьорство и хотелиерство, битови услуги, реклама и художествена украса, покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти и други вещи, информационни, консултантски и програмни услуги и издателска дейност. Дружеството може да осъществява и всякаква всяка друга търговска дейност, която не е забранена със закон или е в помощ на основната. Дейностите, за които се изискват разрешения, лицензи или спазването на специални условия, ще се извършват след получаването им, съответно осигуряването им. прочети още скрии
Съвет на директорите
СЛАВЕЙКА МИХАЛЕВА АРАБАДЖИЕВА (свързан с 1 фирма)
ВЛАДИМИР СТОИЛОВ АРАБАДЖИЕВ (свързан с 1 фирма)
СТОИЛ ВЛАДИМИРОВ АРАБАДЖИЕВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
ЦВЕТЕЛИН МИРОСЛАВОВ АСЕНОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
50,000 лева (50,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МКГ ГРУП АД на латиница "MKG GROUP" с ЕИК/ПИК 200355074 е основана на 9 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50,000 лева.

Хронология

2008-09-09
Регистрация на фирмата

2011-01-21
Заличаване едноличен собственик на капитала

2013-05-08
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, с изключение на забранените от закона, продажба на закупените с тази цел стоки или други вещи, както и на такива от собствено производство, външнотърговска дейност, участие в свободни безмитни зони, управление на стокови тържища, търговско представителство и посредничество, комисионна дейност, спедиционна, складова и лизингова дейност, производство и продажба на животинска и друга селскостопанска продукция, вътрешен и международен превоз на пътници и товари, вътрешен и международен туризъм, антикварна и разносна търговия, ресторантьорство и хотелиерство, битови услуги, реклама и художествена украса, покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти и други вещи, информационни, консултантски и програмни услуги и издателска дейност. Дружеството може да осъществява и всякаква всяка друга търговска дейност, която не е забранена със закон или е в помощ на основната. Дейностите, за които се изискват разрешения, лицензи или спазването на специални условия, ще се извършват след получаването им, съответно осигуряването им.
+ покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, с изключение на забранените от закона, продажба на закупените с тази цел стоки или други вещи, както и на такива от собствено производство, външнотърговска дейност, участие в свободни безмитни зони, управление на стокови тържища, търговско представителство и посредничество, комисионна дейност, спедиционна, складова и лизингова дейност, производство и продажба на животинска и друга селскостопанска продукция, вътрешен и международен превоз на пътници и товари, вътрешен и международен туризъм, антикварна и разносна търговия, ресторантьорство и хотелиерство, битови услуги, реклама и художествена украса, покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, посредничество при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти и други вещи, информационни, консултантски и програмни услуги и издателска дейност. Дружеството може да осъществява и всякаква всяка друга търговска дейност, която не е забранена със закон или е в помощ на основната. Дейностите, за които се изискват разрешения, лицензи или спазването на специални условия, ще се извършват след получаването им, съответно осигуряването им.

2017-01-13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕАД на АД

2019-03-21
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ВАСИЛ КЪНЧОВ, 42, вх. Б, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, 58, вх. В, ет. 2

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма