Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Вистра Профешънъл Сървисис ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200369412
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200369412 от 2008-10-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 16, 2008 13:47
Наименование
Вистра Профешънъл Сървисис
Транслитерация
Vistra Professional Services EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Сан Стефано, 22, вход Учебен център на комп, ет. 2 Виж на картата
Има 21 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
предоставяне на персонал, осигуряване на временна работа, както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена съгласно законите на България (след получаване на необходимите лицензи или раз... предоставяне на персонал, осигуряване на временна работа, както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена съгласно законите на България (след получаване на необходимите лицензи или разрешения и извършване на необходимите регистрации, когато такива се изискват от закона) прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: УЕЛШ ФИЛИП ЙЕЙТС (свързан с 19 фирми)
Управител: ИВЕТА СТАНИСЛАВОВА ДОБРУДЖАЛИЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВИСТРА ШЕЛФ КОМПАНИЙС (свързан с 58 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Вистра Профешънъл Сървисис ЕООД на латиница "Vistra Professional Services EOOD" с ЕИК/ПИК 200369412 е основана на 16 Септември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЛЕКТРА ИНВЕСТМЪНТС", но на 23 Ноември 2016 година то бива сменено на сегашното "Вистра Профешънъл Сървисис". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-09-16
Регистрация на фирмата

2008-10-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200369412 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2014-07-31
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.КЪРНИГРАДСКА, 19
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. ”Цар Освободител”, 2

2015-01-15
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЛЕКТРА ИНВЕСТМЪНТС на Вистра Емплоймънт Сървисис
Промяна едноличен собственик на капитала

2015-10-30
Промяна предмет на дейност
- ПРИДОБИВАНЕ И ЗАСТРОЯВАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПРОДАЖБА, ЗАМЯНА, ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ И УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ИНВЕСТИРАНЕ В НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ И РАЗВИВАНЕ НА ПРОЕКТИ В СФЕРИТЕ НА НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ, КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ ПРИ ПОКУПКО-ПРОДАЖБА, В БЪЛГАРИЯ, ПРОУЧВАНЕ ПРОЕКТИРАНЕ, ПОДДЪРЖАНЕ, УПРАВЛЕНИЕ НА КОПЮТЪРНИ ИНФОРМАЦИОНИ СИСТЕМИ; УСЛУГИ В СФЕРАТА НА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СОБСТВЕНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, КОМИСИОННИ И ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ; ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА ТЪРГОВИЯТА И УСЛУГИТЕ, РЕКЛАМНИ И МАРКЕТИНГ ДЕЙНОСТИ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА СЪГЛАСНО ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ( СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НЕОБХОДИМИТЕ ЛИЦЕНЗИ ИЛИ РАЗРЕШЕНИЯ, КОГАТО ТАКИВА СЕ ИЗИСКВАТ ОТ ЗАКОНА/.
+ предоставяне на персонал, осигуряване на временна работа, както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена съгласно законите на България (след получаване на необходимите лицензи или разрешения и извършване на необходимите регистрации, когато такива се изискват от закона).

2016-11-23
Промяна наименование
Името се сменя от Вистра Емплоймънт Сървисис на Вистра Профешънъл Сървисис
Промяна предмет на дейност
- предоставяне на персонал, осигуряване на временна работа, както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена съгласно законите на България (след получаване на необходимите лицензи или разрешения и извършване на необходимите регистрации, когато такива се изискват от закона).
+ консултантски услуги; административни услуги; извършване на всякаква друга дейност, незабранена съгласно законите на България (след получаване на необходимите лицензи или разрешения, когато такива се изискват от закона)

2018-08-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, бул. ”Цар Освободител”, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Сан Стефано, 22, вход Учебен център на комп, ет. 2

2020-10-27

2021-07-15
Промяна предмет на дейност
- консултантски услуги; административни услуги; извършване на всякаква друга дейност, незабранена съгласно законите на България (след получаване на необходимите лицензи или разрешения, когато такива се изискват от закона)
+ предоставяне на персонал, осигуряване на временна работа, както и извършване на всякаква друга дейност, незабранена съгласно законите на България (след получаване на необходимите лицензи или разрешения и извършване на необходимите регистрации, когато такива се изискват от закона)

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма