Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СПЕЦИАЛИЗИРАНА ХИРУРГИЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ЕВРИКА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200392959
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 29, 2008 15:30
Наименование
СПЕЦИАЛИЗИРАНА ХИРУРГИЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ЕВРИКА
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 77 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
- БОЛНИЧНА ПОМОЩ
Предмет на дейност
ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, КОГАТО ЛЕЧЕБНАТА ЦЕЛ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ В УСЛОВИЯТА НА ИЗВЪБОЛНИЧНАТА ПОМОЩ, ДИАГНОСТИКА И КОНСУЛТАЦИИ, ПОИСКАНИ ОТ ЛЕКАР ИЛИ ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА... ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, КОГАТО ЛЕЧЕБНАТА ЦЕЛ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ В УСЛОВИЯТА НА ИЗВЪБОЛНИЧНАТА ПОМОЩ, ДИАГНОСТИКА И КОНСУЛТАЦИИ, ПОИСКАНИ ОТ ЛЕКАР ИЛИ ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ОТ ДРУГИ ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ ПО СПЕЦИАЛНОСТИТЕ:ХИРУРГИЯ, ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМОТОЛОГИЯ, АНЕСТЕЗИОЛОГИЯ И ИНТЕНЗИВНО ЛЕЧЕНИЕ, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С МЕДИЦНСКАТА ПРАКТИКА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНЕЛИЯ ГЕОРГИЕВА СТЕФАНОВА (свързан с 11 фирми)
Съдружник: "МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ЕВРИКА" ООД 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ЯНКО АЛЕКСАНДРОВ МИХАЙЛОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СПЕЦИАЛИЗИРАНА ХИРУРГИЧНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ЕВРИКА ООД с ЕИК/ПИК 200392959 е основана на 29 Септември 2008 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-09-29
Регистрация на фирмата

2009-08-31
Промяна предмет на дейност
- ИЗВЪРШВАНЕ НА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ХИРУРГИЧНА БОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО СПЕЦИАЛНОСТИТИ- ПУЛМОЛОГИЯ, ЕНДОКРИНОЛОГИЯ, ГАСТРОЕНТЕРОЛОГИЯ, ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ, АКУШЕРСТВО И ГЕНЕКОЛОГИЯ, ОБЩА КОРЕМНА И ГРЪДНА ХИРУРГИЯ, ОЧНИ БОЛЕСТИ, УНГ И ДРУГИ, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С МЕДИЦИНСКАТА ПРАКТИКА.
+ ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ. ДИАГНОСТИКА И КОНСУЛТАЦИИ, ПОИСКАНИ ОТ ЛЕКАР ОТ ДРУГИ ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ ПО СПЕЦИАЛНОСТИТЕ ХИРУРГИЯ, ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ, АНЕСТЕЗИОЛОГИЯ И ИНТЕНЗИВНО ЛЕЧЕНИЕ, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ СВЪРЗАНИ С МЕДИЦИНСКАТА ПРАКТИКА.

2011-02-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул.СТРУМА, 30, вх. А, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, СВ.СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 77
Промяна предмет на дейност
- ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ. ДИАГНОСТИКА И КОНСУЛТАЦИИ, ПОИСКАНИ ОТ ЛЕКАР ОТ ДРУГИ ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ ПО СПЕЦИАЛНОСТИТЕ ХИРУРГИЯ, ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМАТОЛОГИЯ, АНЕСТЕЗИОЛОГИЯ И ИНТЕНЗИВНО ЛЕЧЕНИЕ, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ СВЪРЗАНИ С МЕДИЦИНСКАТА ПРАКТИКА.
+ ДИАГНОСТИКА И ЛЕЧЕНИЕ НА ЗАБОЛЯВАНИЯ, КОГАТО ЛЕЧЕБНАТА ЦЕЛ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТИГНЕ В УСЛОВИЯТА НА ИЗВЪБОЛНИЧНАТА ПОМОЩ, ДИАГНОСТИКА И КОНСУЛТАЦИИ, ПОИСКАНИ ОТ ЛЕКАР ИЛИ ЛЕКАР ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА ОТ ДРУГИ ЛЕЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ ПО СПЕЦИАЛНОСТИТЕ:ХИРУРГИЯ, ОРТОПЕДИЯ И ТРАВМОТОЛОГИЯ, АНЕСТЕЗИОЛОГИЯ И ИНТЕНЗИВНО ЛЕЧЕНИЕ, КАКТО И ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ, СВЪРЗАНИ С МЕДИЦНСКАТА ПРАКТИКА.

2015-04-07
Заличаване управители

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма