Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ ГРИЖА - 2012 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202050655
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 3, 2012 17:16
Наименование
ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ ГРИЖА - 2012
Транслитерация
CENTRE ZA SOCIALNI USLUGI GRIGA - 2012 LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 8 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Предоставяне на различни краткосрочни и дългосрочни социални и консултантски услуги на възрастни с цел подобряване физическото и ментално здраве за осъществяване на ежедневни дейности и социално включ... Предоставяне на различни краткосрочни и дългосрочни социални и консултантски услуги на възрастни с цел подобряване физическото и ментално здраве за осъществяване на ежедневни дейности и социално включване в дома и/или в определените от закона специализирани институции за предоставяне на социални услуги: личен асистент, социален асистент, домашен помощник, дневен център, център за социална рехабилитация и интеграция социален учебно професионален център, център за обществена подкрепа, център за здравна просвета и профилактика, дневен център за хора с увреждания - седмична грижа, дневен център за възрастни хора. Разкриване на всички специализирани институции за предоставяне на социални услуги на възрастни: домове за възрастни хора с увреждания: дом за възрастни хора с умствена изостаналост; дом за възрастни хора с психични разстройства, дом за възрастни хора със сетивни нарушения; дом за възрастни хора с деменция, домове за стари хора, както и всички дейности свързани със социалната сфера. Всички дейности, за които е необходимо издаване на лиценз или разрешение, ще бъдат осъществявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АДРИАНА АНГЕЛОВА ОЛЬОВА (свързан с 2 фирми)
Съдружник: МИЛА ГЕОРГИЕВА ГЕОРГИЕВА 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ВЛАДИМИР КИРИЛОВ СТОИЛОВ 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РОСИЦА ДИМИТРОВА СТОЯНОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЦЕНТЪР ЗА СОЦИАЛНИ УСЛУГИ ГРИЖА - 2012 ООД на латиница "CENTRE ZA SOCIALNI USLUGI GRIGA - 2012 LTD" с ЕИК/ПИК 202050655 е основана на 3 Май 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2012-05-03
Регистрация на фирмата

2023-08-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 77
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, СВЕТИ СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЙ, 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на различни краткосрочни и дългосрочни социални услуги на възрастни в дома и/или в определените от закона специализирани институции за предоставяне на социални услуги: личен асистент, социален асистент, домашен помощник, изграждане и обслужване в домашен социален патронаж,обществени трапезарии, изграждане и предоставяне на социални услуги в:дневен център,център за социална рехабилитация и интеграция, социален учебно професионален център,център за обществена подкрепа. Разкриване на всички специализирани институции за предоставяне на социални услуги на възрастни: домове за възрастни хора с увреждания: дом за възрастни хора с умствена изостаналост;дом за възрастни хора с психични разстройства, дом за възрастни хора с физически увреждания; дом за възрастни хора със сетивни нарушения; дом за възрастни хора с деменция, домове за стари хора,както и всички дейности свързани със социалната сфера.Всички дейности, за които е необходимо издаване на лиценз или разрешение, ще бъдат осъществявани след получаването му.
+ Предоставяне на различни краткосрочни и дългосрочни социални и консултантски услуги на възрастни с цел подобряване физическото и ментално здраве за осъществяване на ежедневни дейности и социално включване в дома и/или в определените от закона специализирани институции за предоставяне на социални услуги: личен асистент, социален асистент, домашен помощник, дневен център, център за социална рехабилитация и интеграция социален учебно професионален център, център за обществена подкрепа, център за здравна просвета и профилактика, дневен център за хора с увреждания - седмична грижа, дневен център за възрастни хора. Разкриване на всички специализирани институции за предоставяне на социални услуги на възрастни: домове за възрастни хора с увреждания: дом за възрастни хора с умствена изостаналост; дом за възрастни хора с психични разстройства, дом за възрастни хора със сетивни нарушения; дом за възрастни хора с деменция, домове за стари хора,както и всички дейности свързани със социалната сфера. Всички дейности, за които е необходимо издаване на лиценз или разрешение, ще бъдат осъществявани след получаването му.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма