Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЮНИВЪРС 2023 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200431878
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 20, 2008 16:36
Наименование
ЮНИВЪРС 2023
Транслитерация
UNIVERSE 2023 Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Могилец, ул. Могилец, 14 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
1. Вътрешно и външнотърговска дейност; Обмени, бартерни, компенсационни сделки; Лизинг, реекспорт; Покупко–продажба на едро и дребно на всякакъв вид стоки в това число питейни и хранителни; поку... 1. Вътрешно и външнотърговска дейност; Обмени, бартерни, компенсационни сделки; Лизинг, реекспорт; Покупко–продажба на едро и дребно на всякакъв вид стоки в това число питейни и хранителни; покупко-продажба на занаятчийски изделия; Спедиторска дейност; Транспортни услуги на пътници и товари в страната и чужбина; Складова и маркетингова дейност; Производство на промишлени и хранителни стоки, селскостопанска продукция и тяхната реализация; Вътрешна и международна туристическа дейност, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; Хотелиерство, ресторантьорство; Покупка, строеж обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Сделки с интелектуална собственост, както и всички други услуги и производства, незабранени от закона. Покупка на МПС и продажба на изплащане на МПС. Дейности, които са под лицензионен, удостоверителен или разрешителен режим ще се извършват след получаване на съответните документи за това. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИНЕ ГОРГУЛУ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИНЕ ГОРГУЛУ, Дата на раждане 861025
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЮНИВЪРС 2023 ЕООД на латиница "UNIVERSE 2023 Ltd" с ЕИК/ПИК 200431878 е основана на 20 Октомври 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕКО ЕНЕРГИЯ КОТЕЛ", но на 26 Октомври 2023 година то бива сменено на сегашното "ЮНИВЪРС 2023". Седалището на компанията се намира в с. Могилец, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-10-20
Регистрация на фирмата

2019-06-28
Промяна наименование
Името се сменя от ЕКО ЕНЕРГИЯ КОТЕЛ на АУТОЮНИОН 81
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Котел, ул. ИВАН ТРОШАНОВ, 16
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ракитово, Крали Марко, 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ, В ТОВА ЧИСЛО И ОТ СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ, ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ, ВЪВЕЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА КОГЕРАЦИОННИ СИСТЕМИ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, СКЛАДОВИ СДЕЛКИ, ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, СТОКОВ КОНТРОЛ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ УСЛУГИ И ДРУГИ УСЛУГИ, КАКТО И ДРУГИ УСЛУГИ, НЕЗАБРАНЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, КОИТО ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ ПО ТЪРГОВСКИ НАЧИН, ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ЛИЗИНГ.
+ 1. Вътрешно и външнотърговска дейност; Обмени, бартерни, компенсационни сделки; Лизинг, реекспорт; Покупко–продажба на едро и дребно на всякакъв вид стоки в това число питейни и хранителни; покупко-продажба на занаятчийски изделия; Спедиторска дейност; Транспортни услуги на пътници и товари в страната и чужбина; Складова и маркетингова дейност; Производство на промишлени и хранителни стоки, селскостопанска продукция и тяхната реализация; Вътрешна и международна туристическа дейност, представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; Хотелиерство, ресторантьорство; Покупка, строеж обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; Сделки с интелектуална собственост, както и всички други услуги и производства, незабранени от закона. Покупка на МПС и продажба на изплащане на МПС. Дейности, които са под лицензионен, удостоверителен или разрешителен режим ще се извършват след получаване на съответните документи за това.

2023-10-26
Промяна наименование
Името се сменя от АУТОЮНИОН 81 на ЮНИВЪРС 2023
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ракитово, Крали Марко, 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Могилец, ул. Могилец, 14
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма