Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДРАКОН 12 ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на November 16, 2021 14:48
ЕИК/ПИК
200462731
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 6, 2008 15:49
Наименование
ДРАКОН 12
Транслитерация
DRAKON 12
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. МУТКУРОВА, 2 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
8010 - ЧАСТНА ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дей... Покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; търговско посредничество и представителство; информационна дейност; предоставяне на услуги; сделки с интелектуална и индустриална собственост, търговия на едро и дребно с промишлени стоки и стоки за бита; частна охранителна дейност: охрана на обекти и имуществото на физически и юридически лица - след получаване на лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕЛИЯ ЦВЕТКОВА ДЕМИРЕВА (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НЕЛИЯ ЦВЕТКОВА ДЕМИРЕВА (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДРАКОН 12 ЕООД на латиница "DRAKON 12" с ЕИК/ПИК 200462731 е основана на 6 Ноември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФЛОР БЕТ", но на 21 Февруари 2012 година то бива сменено на сегашното "ДРАКОН 12". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-11-06
Регистрация на фирмата

2009-05-21

2010-08-23
Промяна наименование
Името се сменя от ФЛОР БЕТ на ГРЕБНА БАЗА КАНУ-КАЯК РУСЕ
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА БЪДАТ ПРЕПРОДАДЕНИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО; ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТ; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА И ИНДУСТРИАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО С ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ И СТОКИ ЗА БИТА, ОРГАНИЗИРАНЕ НА ХАЗАРТНИ ИГРИ.
+ Придобиване правото на собственост върху Гребната база на езерото Липник до село Николово, област Русе; експлоатиране и поддръжка на гребната база като основен тренировъчен център на Спортен клуб „Кану-каяк Локомотив" гр. Русе; организиране и провеждане на тренировъчна дейност само за спорта кану-каяк на Спортен клуб „Кану-каяк Локомотив" гр. Русе; организиране и провеждане спортни състезания на местно, регионално и национално ниво по спорта кану-каяк.

2012-02-21
Промяна наименование
Името се сменя от ГРЕБНА БАЗА КАНУ-КАЯК РУСЕ на ДРАКОН 12
Промяна предмет на дейност
- Придобиване правото на собственост върху Гребната база на езерото Липник до село Николово, област Русе; експлоатиране и поддръжка на гребната база като основен тренировъчен център на Спортен клуб „Кану-каяк Локомотив" гр. Русе; организиране и провеждане на тренировъчна дейност само за спорта кану-каяк на Спортен клуб „Кану-каяк Локомотив" гр. Русе; организиране и провеждане спортни състезания на местно, регионално и национално ниво по спорта кану-каяк.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажба; комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност; търговско посредничество и представителство; информационна дейност; предоставяне на услуги; сделки с интелектуална и индустриална собственост, търговия на едро и дребно с промишлени стоки и стоки за бита; частна охранителна дейност: охрана на обекти и имуществото на физически и юридически лица - след получаване на лиценз.

2012-08-01

2021-11-16
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма