Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

М АРХ ПЛЮС ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на April 21, 2020 12:40
ЕИК/ПИК
200530449
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 23, 2008 16:01
Наименование
М АРХ ПЛЮС
Транслитерация
M ARH PLUS LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. "Алеко Константинов", 11, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Проектантски услуги, технически контрол, цялостно строителство на сгради и съоръжения, реконструкции, обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем, лизинг, или аренда и/или после... Проектантски услуги, технически контрол, цялостно строителство на сгради и съоръжения, реконструкции, обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем, лизинг, или аренда и/или последващата им продажба; маркетингова, рекламна и проучвателна дейност; търговия с промишлени стоки на едро и дребно включително търговска дейност с разкриване на магазини и заведения; внос и износ; производство, преработка и търговско представителство и посредничество на всички разрешени от закона промишлени, текстилни и стоки за бита и широко потребление; комисионни, спедиционни, ремонтни, фризьорски и други услуги, както и осъществяване на всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николай Младенов Младенов (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Николай Младенов Младенов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма М АРХ ПЛЮС ЕООД на латиница "M ARH PLUS LTD" с ЕИК/ПИК 200530449 е основана на 23 Декември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РЕД - 08", но на 12 Май 2016 година то бива сменено на сегашното "М АРХ ПЛЮС". Седалището на компанията се намира в гр. Пазарджик, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-12-23
Регистрация на фирмата

2016-05-12
Промяна наименование
Името се сменя от РЕД - 08 на М АРХ ПЛЮС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, УЛ.ЛЕРИН, 14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пазарджик, ул. "Алеко Константинов", 11, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛЕН НАДЗОР, ТЕХНИЧЕСКИ КОНТРОЛ И ОЦЕНКА ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ НА ПРОЕКТИ, ЦЯЛОСТНО СТРОИТЕЛСТВО НА СГРАДИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, РЕКОНСТРУКЦИИ, ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ, ЛИЗИНГ ИЛИ АРЕНДА И/ИЛИ ПОСЛЕДВАЩАТА ИМ ПРОДАЖБА ; МАРКЕТИНГОВА, РЕКЛАМНА И ПРОУЧВАТЕЛНА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ НА ЕДРО И ДРЕБНО ВКЛЮЧИТЕЛНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ С РАЗКРИВАНЕ НА МАГАЗИНИ И ЗАВЕДЕНИЯ, ВНОС И ИЗНОС, ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА ВСИЧКИ РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА ПРОМИШЛЕНИ, ТЕКСТИЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ ЗА БИТ И ШИРОКО ПОТРЕБЛЕНИИЕ; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, РЕМОНТНИ, ФРИЗЬОРСКИ И ДРУГИ УСЛУГИ, КАКТО И ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Проектантски услуги, технически контрол, цялостно строителство на сгради и съоръжения, реконструкции, обзавеждане на недвижими имоти с цел отдаване под наем, лизинг, или аренда и/или последващата им продажба; маркетингова, рекламна и проучвателна дейност; търговия с промишлени стоки на едро и дребно включително търговска дейност с разкриване на магазини и заведения; внос и износ; производство, преработка и търговско представителство и посредничество на всички разрешени от закона промишлени, текстилни и стоки за бита и широко потребление; комисионни, спедиционни, ремонтни, фризьорски и други услуги, както и осъществяване на всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2017-10-10
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-04-21
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма