Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АйСтор ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200531679
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200531679 от 2009-01-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 29, 2008 12:43
Наименование
АйСтор
Транслитерация
iStore
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул."Сан Стефано", 97 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем; проучване, проектиране, строителство, реконструкция, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения; кон... Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем; проучване, проектиране, строителство, реконструкция, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения; консултантски, маркетингови и инженерингови сделки; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; външнотърговски сделки; производство на стоки с цел продажба; комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; транспортни сделки в страната и в чужбина; сделки на търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица и дружества; извършване на сделки с интелектуална собственост, включително с технологично оборудване и ноу-хау; туристически и туроператорски сделки. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Станислав Вълчев Желев (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Станислав Вълчев Желев (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АйСтор ЕООД на латиница "iStore" с ЕИК/ПИК 200531679 е основана на 29 Декември 2008 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2008-12-29
Регистрация на фирмата

2009-01-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200531679 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2013-01-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, МЕСТА, 40, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Гладстон, 64, ет. 1

2020-08-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул. Гладстон, 64, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ул."Сан Стефано", 97
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; КОМИСИОНИИ, СПЕДИЦИОННИ, ПРЕВОЗНИ, СКЛАДОВИ, ЛИЗИНГОВИ СДЕЛКИ,КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА СДЕЛКИ.
+ Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем; проучване, проектиране, строителство, реконструкция, ремонт и поддръжка на сгради и съоръжения; консултантски, маркетингови и инженерингови сделки; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; външнотърговски сделки; производство на стоки с цел продажба; комисионни, спедиционни, складови и лизингови сделки; транспортни сделки в страната и в чужбина; сделки на търговско представителство и посредничество на местни и чужди лица и дружества; извършване на сделки с интелектуална собственост, включително с технологично оборудване и ноу-хау; туристически и туроператорски сделки.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма