Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКО ДЖИ ТЕХ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200574431
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200574431 от 2011-04-29 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
January 26, 2009 10:58
Наименование
ЕКО ДЖИ ТЕХ
Транслитерация
EKO DGI TEH
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул.Неофит Рилски, 4 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителство на жилищни, производствени и търговски сгради, складове и други помещения; ремонт и поддържане на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации и инфраструктурите около тях; произв... Строителство на жилищни, производствени и търговски сгради, складове и други помещения; ремонт и поддържане на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации и инфраструктурите около тях; производство на всички видове строителни и инертни материали; всички видове услуги със строителна и друга техника; превоз на пътници и товари; разработване; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; свиневъдство; говедовъдство; рибовъдство; зърнопроизводство; производство на фуражи; месопреработка и кланични услуги; складови сделки, ресторантьорство; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни услуги; научноизследователска, проектантска, инвеститорска, инженерингова и всякакви други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ СТОЯНОВ ЛАЗАРОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ СТОЯНОВ ЛАЗАРОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКО ДЖИ ТЕХ ЕООД на латиница "EKO DGI TEH" с ЕИК/ПИК 200574431 е основана на 26 Януари 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕКО ВАСИЛЕВА 2009", но на 21 Март 2011 година то бива сменено на сегашното "ЕКО ДЖИ ТЕХ". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-01-26
Регистрация на фирмата

2011-03-21
Промяна наименование
Името се сменя от ЕКО ВАСИЛЕВА 2009 на ЕКО ДЖИ ТЕХ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Гълъбово, ул. Стара планина, 20
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. ГЕН. ГУРКО, 61, ет. 1, офис 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- РАЗРАБОТВАНЕ, ФИНАНСИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ПРОЕКТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ИЗТОЧНИЦИ, ПРЕДИМНО ПРОЕКТИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ОТ СЛЪНЦЕ, КАКТО И ОТ ВЯТЪР, ВОДА И БИОМАСА, ПРОИЗВОДСТВО НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ, ПОЛУЧАВАНЕ НА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ РАЗРЕШИТЕЛНИ, ЛИЦЕНЗИ И ОСИГУРЯВАНЕ НА ФИНАНСИРАНЕ ОТ СОБСТВЕНИ И ЗАЕМНИ СРЕДСТВА С КРАЙНА ЦЕЛ - ДА СЕ СЪЗДАДАТ ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ УСЛОВИЯ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВЯНЕ НА ГОРЕОПИСАНИТЕ ДЕЙНОСТИ, КАКТО И КАКВАТО И ДА Е ДЕЙНОСТ, ЧИЕТО ИЗВЪРШВАНЕ НЕ Е ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. КОГАТО ЗА ИЗВЪРШВАНЕТО НА ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ДЕЙНОСТИ СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ ИЛИ ДРУГО РАЗРЕШИТЕЛНО, ТАКАВА ДЕЙНОСТ ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА САМО СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТА НА ТАКЪВ ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШИТЕЛНО, ОСВЕН АКО ПРИЛОЖИМОТО ПРАВО ПРЕДВИЖДА ДРУГО.
+ Строителство на жилищни, производствени и търговски сгради, складове и други помещения; ремонт и поддържане на пътища и пътни съоръжения, градски комуникации и инфраструктурите около тях; производство на всички видове строителни и инертни материали; всички видове услуги със строителна и друга техника; превоз на пътници и товари; разработване; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; свиневъдство; говедовъдство; рибовъдство; зърнопроизводство; производство на фуражи; месопреработка и кланични услуги; складови сделки, ресторантьорство; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни услуги; научноизследователска, проектантска, инвеститорска, инженерингова и всякакви други дейности, незабранени от закона.

2011-04-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200574431 на основание друго от ЗДДС

2011-12-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ул. ГЕН. ГУРКО, 61, ет. 1, офис 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул.Неофит Рилски, 4
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма