Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТОНИ - Пламен Димов ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200628808
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 27, 2009 14:48
Наименование
ТОНИ - Пламен Димов
Транслитерация
ЕТ TONI - Plamen Dimov
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Дългопол, Георги Раковски, 28 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство и реализация на селскостопански стоки; търговия с плодове и зеленчуци; търговия всички видов... покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство и реализация на селскостопански стоки; търговия с плодове и зеленчуци; търговия всички видове, включително и външнотърговска дейност; производство и продажба на хранителни стоки, спиртни напитки и тютюневи изделия /при наличие на лиценз/; посредничество; представителство; дистрибуторство и агентство на физически и юридически лица в страната и чужбина; хотелиерство и ресторантьорство /след лиценз/; моделиерство, текстил, кожарство - услуги; транспортна дейност /след лиценз/; информационна, рекламна, складова, паркингова, импресарска, дизайнерска, продуцентска, издателска и печатарска дейност. прочети още скрии
Физически лица търговци
Пламен Галинов Димов (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТОНИ - Пламен Димов ЕТ на латиница "ЕТ TONI - Plamen Dimov" с ЕИК/ПИК 200628808 е основана на 27 Февруари 2009 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕТ "ТОНИ - Пламен Димов"", но на 27 Февруари 2009 година то бива сменено на сегашното "ТОНИ - Пламен Димов". Седалището на компанията се намира в гр. Дългопол.

Хронология

2009-02-27
Регистрация на фирмата
Промяна наименование
Името се сменя от ЕТ "ТОНИ - Пламен Димов" на ТОНИ - Пламен Димов
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство и реализация на селскостопански стоки; търговия с плодове и зеленчуци;търговия всички видове,вкл. и външнотърговска дейност;производство и продажба на хранителни стоки, спиртни напитки и тютюневи изделия/при наличие на лиценз; посредничество ;представителство;дистрибуторство и агентство на физически и юридически лица в страната и чужбина; хотелиерство и ресторантьорство/след лиценз/;моделиерство,текстил,кожарство - услуги; транспортна дейност/след лиценз/; информационна, рекламна,складова, паркингова, импресарска, дизайнерска, продуцентска, издателска и печатарска дейност.
+ покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство и реализация на селскостопански стоки; търговия с плодове и зеленчуци; търговия всички видове, включително и външнотърговска дейност; производство и продажба на хранителни стоки, спиртни напитки и тютюневи изделия /при наличие на лиценз/; посредничество; представителство; дистрибуторство и агентство на физически и юридически лица в страната и чужбина; хотелиерство и ресторантьорство /след лиценз/; моделиерство, текстил, кожарство - услуги; транспортна дейност /след лиценз/; информационна, рекламна, складова, паркингова, импресарска, дизайнерска, продуцентска, издателска и печатарска дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма