Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КИК СЕКЮРИТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200658388
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 24, 2009 10:09
Наименование
КИК СЕКЮРИТИ
Транслитерация
KIK SECURITY
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, бул. МАРИЦА, 59 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
охранителна дейност, покупка и продажба на стоки в първоначален, преработен или обработен вид; покупко-продажба и управление на недвижими имоти в Република България и в чужбина; търговско представ... охранителна дейност, покупка и продажба на стоки в първоначален, преработен или обработен вид; покупко-продажба и управление на недвижими имоти в Република България и в чужбина; търговско представителство и посредничество в страната и в чужбина; извършване на консултантски, посреднически, брокерски и транспортни услуги; комисионна, складова, лизингова дейност; реекспорт, както и извършване на всякакви други дейности и услуги, незабранени от действащите в страната нормативни актове. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Христо Ганчев Марков (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КИРИЛ АТАНАСОВ ТЪРЕВ (свързан с 23 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (1,750 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КИК СЕКЮРИТИ ЕООД на латиница "KIK SECURITY" с ЕИК/ПИК 200658388 е основана на 24 Март 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КИК СОЛАР", но на 15 Април 2019 година то бива сменено на сегашното "КИК СЕКЮРИТИ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 1,750 лева.

Хронология

2009-03-24
Регистрация на фирмата

2019-03-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, бул. МАРИЦА, 85
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, бул. МАРИЦА, 59

2019-04-15
Промяна наименование
Името се сменя от КИК СОЛАР на КИК СЕКЮРИТИ
Промяна предмет на дейност
- Проучване, проектиране и разпространение на слънчеви и енергоспестяващи съоръжения; създаване и реализация на проекти в областта на енергетиката за производство на енергия от слънчеви лъчи, водни и геотермални източници; услуги, свързани с екопроекти, управление и реализация на проекти, свързани с екологични обекти и пречиствателни станции за градове и различни индустрии, търговско представителство, посредничество и агенство при внедряване на местни и чуждестранни технологии за екология, пречистване на води, рециклиране на суровини, пречистване на въздуха, калта, индустриалните и битовите отпадъци, екологичен мониторинг и инженеринг, създаване и разпространение на продукти на ителектуалната собственост, както и всяка дейност незабранена от закона.
+ охранителна дейност, покупка и продажба на стоки в първоначален, преработен или обработен вид; покупко-продажба и управление на недвижими имоти в Република България и в чужбина; търговско представителство и посредничество в страната и в чужбина; извършване на консултантски, посреднически, брокерски и транспортни услуги; комисионна, складова, лизингова дейност; реекспорт, както и извършване на всякакви други дейности и услуги, незабранени от действащите в страната нормативни актове.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма