Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТИ ЕС БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200668959
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 1, 2009 16:18
Наименование
ТИ ЕС БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
T S BULGARIA
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Самоков, ул. Асен Карастоянов, 25В Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба н... покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; информационна, рекламна, програмна, импресарска дейност; производство на селскостопанска продукция, с цел продажба в страната и в чужбина; външнотърговска дейност-внос, износ, на всякакъв вид стоки, бартерни, комисионни, спедиционни сделки в страната и в чужбина; сделки с интелектуална собственост; търговия със софтуер и хардуер; строителна дейност; ремонтни услуги; проектиране и изграждане на електрически инсталации, производство на ел. енергия, туристическа и хотелиерска дейност след издаване на лиценз; вътрешен и международен превоз на пътници и товари, таксиметрови услуги; маркетингова и лизингова дейност, отдаване под наем на движими и недвижими вещи, консултанска дейност и всички други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Димитър Петров Лобутов (свързан с 19 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ТЕСЛА ХОЛДИНГ С.Р.О 3,250.00 лв - 65.00% дял
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЗЛАТИНА ИВАНОВА СТЕФАНОВА 1,750.00 лв - 35.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Димитър Петров Лобутов (свързан с 19 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТИ ЕС БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "T S BULGARIA" с ЕИК/ПИК 200668959 е основана на 1 Април 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТЕСЛА - БЪЛГАРИЯ", но на 16 Юни 2011 година то бива сменено на сегашното "ТИ ЕС БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. Самоков, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-04-01
Регистрация на фирмата

2009-05-08
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

2011-06-16
Промяна наименование
Името се сменя от ТЕСЛА - БЪЛГАРИЯ на ТИ ЕС БЪЛГАРИЯ
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

2016-07-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ул. ЧАКАЛИЦА, 2, вх. В
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Самоков, ул. Асен Карастоянов, 25В
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; изграждане, поддръжка и експлоатация на телекомуникационни съоръжения; телекомуникационни и съобщителни услуги; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лизинг; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, програмни, рекламни, информационни и импресарски услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.
+ покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица; информационна, рекламна, програмна, импресарска дейност; производство на селскостопанска продукция, с цел продажба в страната и в чужбина; външнотърговска дейност-внос, износ, на всякакъв вид стоки, бартерни, комисионни, спедиционни сделки в страната и в чужбина; сделки с интелектуална собственост; търговия със софтуер и хардуер; строителна дейност; ремонтни услуги; проектиране и изграждане на електрически инсталации, производство на ел. енергия, туристическа и хотелиерска дейност след издаване на лиценз; вътрешен и международен превоз на пътници и товари, таксиметрови услуги; маркетингова и лизингова дейност, отдаване под наем на движими и недвижими вещи, консултанска дейност и всички други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма