Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛОНГ МАН СОЛАР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200704166
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 30, 2009 15:27
Наименование
ЛОНГ МАН СОЛАР
Транслитерация
"LONG MAN SOLAR" EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бл. 196, ет. 2 Виж на картата
Има 28 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Създаване и експлоатиране на вятърен парк; създаване и експлоатиране на фотоволтаични централи; продажба на електрическа енергия, произведена от възобновяеми енергийни източници; покупка на стоки с ... Създаване и експлоатиране на вятърен парк; създаване и експлоатиране на фотоволтаични централи; продажба на електрическа енергия, произведена от възобновяеми енергийни източници; покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; строително-монтажни работи; търговия на електрическа енергия след получаване на съответния лиценз от КЕВР; извършване на дейност като координатор на комбинирана и/или стандартна балансираща група след получаване на лиценз от КЕВР. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИАНА ТОДОРОВА ПЕТКОВА (свързан с 15 фирми)
Управител: ХРИСТИНКА ПЕТКОВА ИВАНОВА (свързан с 12 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИРОСЛАВ ДИМИТРОВ ХРИСТОВ 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: "ЛОНГ МАН ХОЛДИНГ" АД 2,500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 12 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"ЛОНГ МАН ХОЛДИНГ" АД (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛОНГ МАН СОЛАР ЕООД на латиница ""LONG MAN SOLAR" EOOD" с ЕИК/ПИК 200704166 е основана на 30 Април 2009 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВП ДРОПЛА", но на 4 Декември 2020 година то бива сменено на сегашното "ЛОНГ МАН СОЛАР". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-04-30
Регистрация на фирмата

2012-05-03
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Балчик, ул. ЧЕРНО МОРЕ, 33
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бл. 196, ет. 2

2019-04-19
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- СЪЗДАВАНЕ И ЕКСПЛОАТИРАНЕ НА ВЯТЪРЕН ПАРК; ПРОДАЖБА НА ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЕНЕРГИЯ, ПРОИЗВЕДЕНА ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ; ПОКУПКА НА СТОКИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; ЛИЗИНГ; КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ; ИЗРАБОТКА НА СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ; СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ; СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИ РАБОТИ.
+ Създаване и експлоатиране на вятърен парк; продажба на електрическа енергия, произведена от възобновяеми енергийни източници; покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; строително-монтажни работи; търговия на електрическа енергия след получаване на съответния лиценз от КЕВР; извършване на дейност като координатор на комбинирана и/или стандартна балансираща група след получаване на лиценз от КЕВР.

2020-12-04
Промяна наименование
Името се сменя от ВП ДРОПЛА на ЛОНГ МАН СОЛАР
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бл. 196, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бл. 196, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Създаване и експлоатиране на вятърен парк; продажба на електрическа енергия, произведена от възобновяеми енергийни източници; покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; строително-монтажни работи; търговия на електрическа енергия след получаване на съответния лиценз от КЕВР; извършване на дейност като координатор на комбинирана и/или стандартна балансираща група след получаване на лиценз от КЕВР.
+ Създаване и експлоатиране на вятърен парк; създаване и експлоатиране на фотоволтаични централи; продажба на електрическа енергия, произведена от възобновяеми енергийни източници; покупка на стоки с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; строително-монтажни работи; търговия на електрическа енергия след получаване на съответния лиценз от КЕВР; извършване на дейност като координатор на комбинирана и/или стандартна балансираща група след получаване на лиценз от КЕВР.

2021-05-21

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма