Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НОВА - Е ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200715444
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200715444 от 2009-06-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 15, 2009 10:57
Наименование
НОВА - Е
Транслитерация
NOVA - E Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Нови Искър, ул.Малко бърдо, 8 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговска дейност встраната и чужбина във всичките и видове и форми- импорт, експорт, реекспорт, търговско представителство и посредничество, агентство и комисионерство на местни и чуждестранн... Търговска дейност встраната и чужбина във всичките и видове и форми- импорт, експорт, реекспорт, търговско представителство и посредничество, агентство и комисионерство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, предприемачествс във всички сфери на стопанската дейност, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, лизинг, производство и реализация на стоки и услуги, както и всяка друга, незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Александър Маринов Цанов (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Александър Маринов Цанов (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НОВА - Е ЕООД на латиница "NOVA - E Ltd" с ЕИК/ПИК 200715444 е основана на 15 Май 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Нови Искър, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-05-15
Регистрация на фирмата

2009-06-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200715444 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2012-03-23
Промяна наименование
Името се сменя от НОВА - Е на СПОРТЕН КЛУБ НОВА
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА ВЪВ ВСИЧКИТЕ И ВИДОВЕ И ФОРМИ, ИМПОРТ, ЕКСПОРТ, РЕЕКСПОРТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, АГЕНТСТВО И КОМИСИОНЕРСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ НА СТОПАНСКАТА ДЕЙНОСТ; СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ, СКЛАДОВИ И ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ, СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ, ХОТЕЛИЕРСКИ, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ, ЛИЗИНГ, ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА СТОКИ И УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ Организиране на курсове за обучение по физическа култура и спорт; откриване,оборудване,експроатация,поддържане на центрове за спорт и фитнес; извършване на спортни услуги; педагогически услуги; осъществяване на рекламна дейност,продажба на едро и дребно на трикотажни изделия и спортни облекла; дистрибуция и търговия със спортни уреди,фитнес уреди и тренажори;търговия с диетични храни,хранителни добавки и биопродукти, както и всички други дейности незабранени със закон.

2012-11-28
Промяна наименование
Името се сменя от СПОРТЕН КЛУБ НОВА на НОВА - Е
Промяна предмет на дейност
- Организиране на курсове за обучение по физическа култура и спорт; откриване,оборудване,експроатация,поддържане на центрове за спорт и фитнес; извършване на спортни услуги; педагогически услуги; осъществяване на рекламна дейност,продажба на едро и дребно на трикотажни изделия и спортни облекла; дистрибуция и търговия със спортни уреди,фитнес уреди и тренажори;търговия с диетични храни,хранителни добавки и биопродукти, както и всички други дейности незабранени със закон.
+ Търговска дейност встраната и чужбина във всичките и видове и форми- импорт, експорт, реекспорт, търговско представителство и посредничество, агентство и комисионерство на местни и чуждестранни физически и юридически лица, предприемачествс във всички сфери на стопанската дейност, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, лизинг, производство и реализация на стоки и услуги, както и всяка друга, незабранена от закона дейност.

2017-04-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ПИРДОП, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул.МИНЬОР, 3А

2021-02-12
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул.МИНЬОР, 3А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Нови Искър, ул.Малко бърдо, 8
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма