Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕДИ КОНВИКТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200756681
Регистрация по ЗДДС
Да - BG200756681 от 2009-07-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 18, 2009 11:10
Наименование
ТЕДИ КОНВИКТ
Транслитерация
TEDI KONVIKT LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Свищов, ул."Черни връх", 34А Виж на картата
Предмет на дейност
ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО; ОКАЗИОННА ТЪРГОВИЯ; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ; ОБОРУДВАНЕ НА СКЛАДОВЕ, МАГАЗИНИ, РЕСТОРАНТИ ЗА СОБСТВЕНИ НЕЖДИ И ОТДАВАНЕ ПО... ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО; ОКАЗИОННА ТЪРГОВИЯ; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ; ОБОРУДВАНЕ НА СКЛАДОВЕ, МАГАЗИНИ, РЕСТОРАНТИ ЗА СОБСТВЕНИ НЕЖДИ И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ; ХОТЕЛИРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, КОНСУЛТАНСКА ДЕЙНОСТ, МЕНИДЖМЪНТ, ТЪРГОВСКО И ДРУГО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ, МАРКЕТИНГ, СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВИЯ; ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, СПЕДИТОРСКА И ПРЕВОЗВАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛЮБКА ТОДОРОВА ПЕТКОВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЛЮБКА ТОДОРОВА ПЕТКОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕДИ КОНВИКТ ЕООД на латиница "TEDI KONVIKT LTD" с ЕИК/ПИК 200756681 е основана на 18 Юни 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЗАЛОЖНА КЪЩА КОНВИКТ", но на 8 Март 2012 година то бива сменено на сегашното "ТЕДИ КОНВИКТ". Седалището на компанията се намира в гр. Свищов, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-06-18
Регистрация на фирмата

2009-07-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG200756681 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2011-07-25
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване едноличен собственик на капитала

2012-03-08
Промяна наименование
Името се сменя от ЗАЛОЖНА КЪЩА КОНВИКТ на ТЕДИ КОНВИКТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Свищов, "Граф Игнатиев", 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Свищов, ул."Черни връх", 34А
Промяна предмет на дейност
- ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ПАРИЧНИ ЗАЕМИ, ОБЕЗПЕЧЕНИ СЪС ЗАЛОГ ВЪРХУ ДВИЖИМИ ВЕЩИ ПО ЗАНЯТИЕ И ИЗВЪРШВАНЕ НА ДРУГИ ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КОГАТО ТОВА Е НЕОБХОДИМО ВЪВ ВРЪЗКА С ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА; ИЗВЪРШВАНЕ НА СДЕЛКИ С БЛАГОРОДНИ МЕТАЛИ И СКЪПОЦЕННИ КАМЪНИ СЛЕД ИЗВЪРШВАНЕ НА СЪОТВЕТНАТА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УПРАЖНЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА.
+ ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО И ЕДРО; ОКАЗИОННА ТЪРГОВИЯ; ПРОИЗВОДСТВО, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ; ОБОРУДВАНЕ НА СКЛАДОВЕ, МАГАЗИНИ, РЕСТОРАНТИ ЗА СОБСТВЕНИ НЕЖДИ И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ; ХОТЕЛИРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО, КОНСУЛТАНСКА ДЕЙНОСТ, МЕНИДЖМЪНТ, ТЪРГОВСКО И ДРУГО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИРМИ, МАРКЕТИНГ, СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВИЯ; ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, ТАКСИМЕТРОВИ ПРЕВОЗИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, СПЕДИТОРСКА И ПРЕВОЗВАЧЕСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма