Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АКВА ХЕЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
200765550
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 29, 2009 11:05
Наименование
АКВА ХЕЛТ
Транслитерация
AQUA HEALTH LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ, 100 Виж на картата
Има 28 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
6831 - ДЕЙНОСТ НА АГЕНЦИИ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Предмет на дейност
Производство и търговия с продукти за здраве, вкл. след получаване на съответен лиценз или друго разрешително, ако Законът изисква това; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел пр... Производство и търговия с продукти за здраве, вкл. след получаване на съответен лиценз или друго разрешително, ако Законът изисква това; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други сделки с недвижими имоти; Консултантски услуги; Търговско представителство и посредничество; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Хотелиерство и ресторантьорство; Търговско-импресарска дейност с предмети на изкуството и антиквариат, както и осъществяване на други дейности, които не са забранени от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЪР ИВАНОВ СЕРБЕЗОВ (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЪР ИВАНОВ СЕРБЕЗОВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АКВА ХЕЛТ ЕООД на латиница "AQUA HEALTH LTD." с ЕИК/ПИК 200765550 е основана на 29 Юни 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НОВИ ИМОТИ СТОЯНОВА", но на 6 Юни 2017 година то бива сменено на сегашното "АКВА ХЕЛТ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2009-06-29
Регистрация на фирмата

2014-11-24
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-06-06
Промяна наименование
Името се сменя от НОВИ ИМОТИ СТОЯНОВА на АКВА ХЕЛТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ, 100
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ, 100
Промяна предмет на дейност
- Посреднически услуги при покупко-продажба, замяна или отдаване под наем на недвижими имоти; Управление на собствени и чужди недвижими имоти; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други сделки с недвижими имоти; Рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги; Копирни услуги; Туристически услуги, турооператорска дейност (след получаване на лиценз); Маркетинг; Консултантски услуги; Търговско посредничество; Строителство, строително-монтажни, строително-ремонтни и бояджийски услуги; Извършване на анализи и проучване на пазари за различни видове продукти и стоки; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Търговско представителство; Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Превоз на пътници и товари в страната; Международен транспорт – пътнически и товарен; Експлоатация на паркинги за леки и товарни автомобили; Хотелиерство и ресторантьорство; Търговско-импресарска дейност с предмети на изкуството и антиквариат, както и осъществяване на други дейности, след получаване на съответен лиценз и които не са забранени от закон.
+ Производство и търговия с продукти за здраве, вкл. след получаване на съответен лиценз или друго разрешително, ако Законът изисква това; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други сделки с недвижими имоти; Консултантски услуги; Търговско представителство и посредничество; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Хотелиерство и ресторантьорство; Търговско-импресарска дейност с предмети на изкуството и антиквариат, както и осъществяване на други дейности, които не са забранени от закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма