Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АКВА ХЕЛТ ЕООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
200765550
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 29, 2009 11:05
Наименование
АКВА ХЕЛТ
Транслитерация
AQUA HEALTH LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ, 100 Виж на картата
Има 23 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Производство и търговия с продукти за здраве, вкл. след получаване на съответен лиценз или друго разрешително, ако Законът изисква това; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел пр... Производство и търговия с продукти за здраве, вкл. след получаване на съответен лиценз или друго разрешително, ако Законът изисква това; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други сделки с недвижими имоти; Консултантски услуги; Търговско представителство и посредничество; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Хотелиерство и ресторантьорство; Търговско-импресарска дейност с предмети на изкуството и антиквариат, както и осъществяване на други дейности, които не са забранени от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЪР ИВАНОВ СЕРБЕЗОВ (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЪР ИВАНОВ СЕРБЕЗОВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АКВА ХЕЛТ ЕООД на латиница "AQUA HEALTH LTD." с ЕИК/ПИК 200765550 е основана на 29 Юни 2009 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НОВИ ИМОТИ СТОЯНОВА", но на 6 Юни 2017 година то бива сменено на сегашното "АКВА ХЕЛТ". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - January 25, 2017 13:19
Годишен финансов отчет - November 30, 2015 08:53
Годишен финансов отчет - July 25, 2014 08:54
Годишен финансов отчет - July 31, 2013 08:41
Годишен финансов отчет - December 8, 2012 06:59
Годишен финансов отчет - November 22, 2011 20:02
Годишен финансов отчет - April 27, 2011 20:08

Хронология

2009-06-29
Регистрация на фирмата

2017-06-06
Промяна наименование
Името се сменя от НОВИ ИМОТИ СТОЯНОВА на АКВА ХЕЛТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ, 100
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, ЦАР СИМЕОН ВЕЛИКИ, 100
Промяна предмет на дейност
- Посреднически услуги при покупко-продажба, замяна или отдаване под наем на недвижими имоти; Управление на собствени и чужди недвижими имоти; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други сделки с недвижими имоти; Рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги; Копирни услуги; Туристически услуги, турооператорска дейност (след получаване на лиценз); Маркетинг; Консултантски услуги; Търговско посредничество; Строителство, строително-монтажни, строително-ремонтни и бояджийски услуги; Извършване на анализи и проучване на пазари за различни видове продукти и стоки; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Търговско представителство; Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Превоз на пътници и товари в страната; Международен транспорт – пътнически и товарен; Експлоатация на паркинги за леки и товарни автомобили; Хотелиерство и ресторантьорство; Търговско-импресарска дейност с предмети на изкуството и антиквариат, както и осъществяване на други дейности, след получаване на съответен лиценз и които не са забранени от закон.
+ Производство и търговия с продукти за здраве, вкл. след получаване на съответен лиценз или друго разрешително, ако Законът изисква това; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други сделки с недвижими имоти; Консултантски услуги; Търговско представителство и посредничество; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Хотелиерство и ресторантьорство; Търговско-импресарска дейност с предмети на изкуството и антиквариат, както и осъществяване на други дейности, които не са забранени от закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма